1. На колко години беше първата ви целувка? 13
2. Съществува ли любовта? Да, защо не?
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? На 16 да кажем, че е било наистина вече. Иначе преди т'ва съм се "влюбвала" много пъти
4. Как разбирате, че сте влюбени? Не знам, усещам си го...
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? Да, имам. Не, не го обичам (все още)
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? Беше много отдавна, когато получих за последно любовен смс и той ми е любимият: "Лъвче, обичам те!". Последния, който аз изпратих беше: "Усещам признак на гузна съвест. Имам нужда от мечешката ти прегръдка."
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Не мечтая за романтични жестове
8. Любовта зависи ли от възрастта? Да. От опит.
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? Мама и татко се запознават на работата си и от първата си среща разбират, че са един за друг. После се оженват, правят си деца и... заживели щастливо. Пък баба се влюбила в дядо ми докато била ученичка. Прекъснала училище и му пристанала (да се разбира, че е избягала от дома си и е заживяла с дядо ми). Баща и я умолявал поне да си довърши образованието, ама тя отказала. После се омъжила, родила и... заживяла щастливо.
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? Когато вече нямам желание да му изневерявам.
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? Болезнено ревнива съм, но се опитвам да се сдържам. За момента просто се шегувам с половинката ми и му създавам смях на тази тема.
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. Нож с две остриета
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? Винаги!!! В противен случай не трябва да бъде правено.
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? Аз не мога да кажа колко често трябва да се казва, но според мен рядко. Аз рядко го казвам, дори от повече от две години не съм го казвала. Колкото по - рядко се казва, толкова по - добре.
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? Преди ден-два един от приятелите ми ми го каза. Той много обича да го казва.
16. Любовта умира ли в семейството след време? Да.
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? Нито един. В момента е далече, на гости при роднини.
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? Предполагам, че ще ми отвърне със същото, но работата е там, че аз няма да му се обадя да му го кажа...
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? И двете. Според зависи от характера на човека.