2. Съществува ли любовта? Разбира се, че съществува! Макар че.. напоследък доста често се бъркат любов и увлечение..
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? 22
4. Как разбирате, че сте влюбени? Когато ми е трудно да сваля погледа си от нея и усмивката ми сияе по-силно от Слънцето. Когато е постоянно в мислите ми, без значение дали сме заедно или не. Когато присъства в първата мисъл щом отворя очи.
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? Не.
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? Получен: -; Изпратен: прекалено много апарати смених, а и беше преди доста време
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Нямам такава мечта.
8. Любовта зависи ли от възрастта? Според мен са пряко свързани до една определена възраст. Т.е. първо трябва да улегнеш, а въпросното "улягане" се достига на различна възраст при различните индивиди
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? Спонтанна и силна.
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? Момента, в който осъзнаеш, че няма как да зарежеш всичко, когато усетиш жегата зад ъгъла.
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? Много! Но си я държа за себе си. Смисъл... никога няма да кажа нещо от сорта "забранявам ти да излизаш с тоя"; "тоя що те е прегърнал на тая снимка"; "момчета ще има ли на тоя купон"; "ало, няма ли да се прибираш вече?" и.. подобни..
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. Чувството, което те кара да се усещаш, че си напълно жив!
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? Би било прекрасно, ако всички са направени по този начин. Но, дори и да не е така, това не прави въпросното същество по-малко човек.
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? При всеки удобен и подходящ момент! През живота си не съм изричал подобни думи...
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? Ако не броим и родителите... клони към нула..
16. Любовта умира ли в семейството след време? Ако е любов, не би трябвало да й се случи подобно нещо...
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? -
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? -
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? Любовта може да те кара и подтиква само към успехи.. както личностни, така и професионални. Не напразно са казали "Зад всеки преуспял мъж стой велика жена!". Според мен.. важи и обратното, все пак сме в 21 век и жената не е командирована само и единствено в кухнята...