Доста такива теми има в раздел Секс, че ми се прииска и тук да има такава :P
1. На колко години беше първата ви целувка? - 16
2. Съществува ли любовта? - по мое мнение ДА, но трябва да е взаимна!
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? сиг. на 19 късно но истинско
4. Как разбирате, че сте влюбени? ами ... постоянно си мислех за него... след това започнах да се хващам как търся непрекъснато вниманието му и работата беше ясна.
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? имам, за сега.И да обичам го.
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? нямам спомен.
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? Зависи от човека и от момента ... на мен ми се струват романтични дори и простите жестове като това да ми подарят цвете, например.
8. Любовта зависи ли от възрастта? не.
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? ами до колкото ми е известно са се срещнали по време на студентските си години, но как и къде не ми е толкова ясно.Едните ми баба и дядо също в студентските си години, а другите ... при тях не ми е ясно как е започнало те са били съседи.
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? еми то не зависи от моята гледна точка само, но аз от самото начало си знаех че е нещо различно.
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? да определено мн. ревнива ... до мн далеч бих стиигнала от ревност.
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. - трудно е
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? определено.
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? ми от моя гледна точка трябва да напомняш на половинката си че я обичаш дори понякога да е досадно.Аз много често му го казвам.
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)?нз... аз последно му го казах вчера .. той нз...
16. Любовта умира ли в семейството след време? не.
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? николко....
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? ами скарахме се вчера и най - вероятно ще каже не е вярно... но
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? Зависи дали е споделена...