1. На колко години беше първата ви целувка? 16
2. Съществува ли любовта? даа
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? хмм 14
4. Как разбирате, че сте влюбени? чувства се просто
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? нямам
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? последен, който аз съм изпращала "сега си мислех как заспиваме гушнати на морето, лека ноощ гад <3"; който съм получавала "сега заспиваме гушнати, лекаа <3"
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? някой да ми изпише нещо мило със сладки работи на леглото ;д
8. Любовта зависи ли от възрастта? любовта си е любов, просто човек през различните години я сеща различно
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? не знам, само знам, че наще една обща приятелка ги е запознала ;д
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? когато ежедневието ви като цяло се ангажира един към друг
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? дразня се, да, но не бих стигала до крайности
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. смисълът на живота
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? да
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? когато наистина го чувстваш-често трябва да се казва, казвам го рядко, но гледам повече да го показвам
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? не помня..
16. Любовта умира ли в семейството след време? когато я потъпка сивото дълго ежедневие - да
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? николко
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? принципно същото :Д
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? любовта във всичките и аспекти ни помага, тя е горивото, което ни движи напред