- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 19 любовни въпроса
1. На колко години беше първата ви целувка? - Истинска .. към 7ми-8ми клас беше , иначе колко пъти сме играли подаръци и ... хаха
2. Съществува ли любовта? - да и ДА , но хората имат грешна представа , що е то
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? - на 14
4. Как разбирате, че сте влюбени? - става сложно хаха
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? - Не , но има момиче което обичам и то .... болезнено
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? - Дълъг е , но с една , две думи , колко ме обичала и как съм можел да разчитам на нея за всичко ... Е не беше точно така .. А колкото до мой , аз не се разбирам по смс-и
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? - Няма точен , с нея всичко е като мечта
8. Любовта зависи ли от възрастта? - Сама по себе си , не ... има други фактори
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? - Аахаха баща ми DJ-ей , майка ми хотелиер , е било е купони и т.н , ясно нататък ..
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? - Не е нужно , зависи с каква нагласа си самия ти ..
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? - Не и то проблемно - не
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. - Не се описва ...
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? - Е .. разбира се
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? - Не е това важното ....
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? - преди ден , два , но не точния човек ...
16. Любовта умира ли в семейството след време? - не
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? - Зиро ,
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? -
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? - по скоро второто , но дава смисъл на първото хаха , горе долу
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]