1. На колко години беше първата ви целувка? -8 клас? 14 трябва да е било
2. Съществува ли любовта? -не съм убеден, по-скоро не
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? -не съм сигурен дали съм, може би съм афектиран все още
4. Как разбирате, че сте влюбени? -еми искам да изляза с момичето
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? - нямам, следователно не я обичам
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? - не искам да се сещам, не ги пазя
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? -хЪх на мен?
8. Любовта зависи ли от възрастта? -да
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? -дълга и широка на нашите, но там определено има любов бабите и дядовците не ги знам
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? -когато и двамата искаме повече време заедно може би
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? -еми да, епа не знам вече... имало е крайности, след натрупан опит, не толкова и така
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. -фантасмагория
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? -определено, иначе резултата го виждаме - хиляди кухи парчета
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? -колкото го чувствате. Стига да има на кого и когато го чувствам може би нз...
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? -съвсем скоро...
16. Любовта умира ли в семейството след време? -е при майка ми и баща ми не е, индивуално е...
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? -0
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? -нямам й номера и не я познавам
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? -на мен ми влияе положително