1. На колко години беше първата ви целувка? на 16
2. Съществува ли любовта? ... само в началото на връзката.
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? 7 клас xD
4. Как разбирате, че сте влюбени? нз... не може да се обясни... това е просто чувтсво... идва изведнъж.
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я? нямам половинка, но има човек в който съм влюбена! <3
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? ми не си спомням вече кой беше последния но си спомням че беше част от песен... xD ..... пак не помня.... нещо от сорта, че ме обича....
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен? ем нз... мене и малкте неща направени от любилм човек ме правят щастлива
8. Любовта зависи ли от възрастта? не... категорична съм по тос вапрос
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? майка ми са се запознани във университета... бабите и дядо ми по същия начин кът майка и татко.... др ми баба и дядо са били съседи ... xD луда работа!
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? ем ... преценявам от периода ... xD глупаво но факт!
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? мн ревнива... ем бих пребила някоя ако го пипне ... само тва ще кажа
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. music = lowe
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? ем ... да със сигорност.... ако няма любов м/у родителите ... и детето няма да е обичано!
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? Ем аз го казвам когато го чувствам .... не ми пука от кога познавам човека или кой е...ако осещам привързаност и обич го казвам.... много често и без това вече е изгубило значение...
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? нз.. неска сутринта
16. Любовта умира ли в семейството след време? ммм.. зависи от обстоятелствата и хората!
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? за сега още не xD
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? нз нямам половинка ... xD... ама ако му го кажа на момчето дет го харесвам мн ще ми се смее xD
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? зависи от гледната точка! на мене не ми пречи даже ме стимулира !