1. На колко години беше първата ви целувка?
11
2. Съществува ли любовта? любовта е навсякъде около теб...само трябва да я забележиш
3. На колко години се влюбихте истински за пръв път? все още не съм...
4. Как разбирате, че сте влюбени?.....
5. В момента имате ли половинка и обичате ли я?да имам...но думите ''обичам те'' за мен са прекалено силни...
6. Какъв беше последния любовен sms, който получихте? А който изпратихте? ''Добро утро Линче мое слънчево!Липсваш ми адски много!-от приятелят ми
7. Кой е най-романтичният жест, който мечтаете да ви бъде направен?хмм...мн е дълго за обяснение
8. Любовта зависи ли от възрастта? попринцип не...ако двама човека се харесват, разбират...какво значение имат годините?
9. Каква е любовната история на родителите ви? А на бабите и дядовците? Ами родителите ми са се знаели от деца...но когато са били на по 20години баща ми е помолил майка ми да му оправи документите на фирмата която е искал да открие...тя разбира се се е11любовта е навсякъде около теб...само трябва да я забележиш все още не съм...да имам...но думите ''обичам те'' за мен са прекалено силни... ''Добро утро Линче мое слънчево!Липсваш ми адски много!-от приятелят мимм...мн е дълго за обяснениепопринцип не...ако двама човека се харесват, разбират...какво значение имат годините?Ами родителите ми са се знаели от деца...но когато са били на по 20години баща ми е помолил майка ми да му оправи документите на фирмата която е искал да открие...тя разбира се се съгласила...после той я е поканил на кафе...започнали са да излизат и така...
10. Как разбирате, че връзката е станала сериозна? ами...ако знам че мога да имам пълно доверие за каквото и да става въпрос
11. Ревниви ли сте? Докъде сте способни да стигнете от ревност? не, попринцип съм доверчив човек...
12. Опишете любовта с едно словосъчетание. неописуемо чувство
13. Трябва ли едно дете да е направено с любов? да
14. Колко често трябва да се казва "Обичам те!'? А Вие колко често го казвате? не е важно дали го казваш, а дали го доказваш...
15. Кога за последно ви казаха, че ви обичат (не става въпрос само за половинката)? преди няколко часа когато говорих с най-добрата ми приятелка
16. Любовта умира ли в семейството след време? не, винаги има любов към децата
17. Днес колко пъти се целунахте с половинката? около 10пъти....за съжеление неможахме да прекараме много време заедно...
18. Ако сега се обадите на половинката и му (и) кажете "Обичам те", той (тя) какво ще отговори? ... и аз...
19. Любовта помага да вървим напред и да преуспяваме или ни спира и вреди? любовта е подкрепа и доверие....това на мен лично много ми помага!