- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Може ли...
брато аз бих бил по внимателен кого наричам жалък аматьор на твое място
![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
И какво като нареча Иисус имитатор?Просто казвам истината.
Дубльор:
1. Актьор, който дублира друг в театрална постановка.
2. Четец, който изпълнява ролята при дублиране на друг език.
Имитатор:
1. Човек, който подражава на друг. Имитатор в изкуството.
2. Човек, който може добре да имитира други хора или животни.
синоними - подражател, плагиатор, мимик
По какви точно критерии Иисус Христос и Кецалкоатл влизат в тези две определения?
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
За Кецалкоатл не казвам нищо.Имах в предвид Ииииисус.Първоначално написано от mech0
Добре, аз питам и за двамата. Кажи кое прави Иисус имитатор и дубльор? И пак говориш за тайни знания и велики хора без да казваш едно име.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Еми както съм писал доста пъти(вече) Иисус не е Христос.Истинския Христос си е свършил работата(каквато и точно да е тя) известно време преди Иисусят да го имитира и да се опитва да му подражава.Попринцип истинското му име не е Христос...Но за нас хората е изестен под това име...А иначе се предполага че е Симон(ако не бъркам).Първоначално написано от mech0
И какво напираш?Искаш да ти кажа един който е посветен в тайното познание...???Така ли?
Добре, стига с глупостите човек. В 5 теми едва ли не се хвалиш, че знаеш някакви тайни неща с голяма сила и т.н. и никъде нищо конкретно не казваш. С 1 дума - ШАРЛАТАНИН.
Какво е това знание което визираш ? Щото теоритично и аз сега имам достъп до всичкото знание - имам гугъл
Под каква форма е това знание ? Какво значи 'достъп' до него ?
Знаят цялата информация, или имат достъп до нея ?
Щом е толкова супер тайно, защо ти знаеш за него ?
Вместо само да пускаш куки уточни какво имаш превид..
Истината не трябва да бъде убедително предадена, тя е достатъчно убедителна затова, че е истина!Първоначално написано от mech0
Да аз не съм посветен в тайното познание, но знам хора които са!Дори ти си чел посланията!Но не знаеш.И мислиш, че тези послания са от друг...И ги тълкуваш по грешен начин по който са те учили и тн от което няма смисъл.Ако проявиш желание и не убиждаш ще ти кажа!
А и мен не ме интересува какво мислиш, че знам.Аз знам това което ти не знаеш(говоря за тези неща) и не целя да мислиш по същия начин.Все ми е там един от форума дали ще успея да му кажа и той да съзре, че това е вярно.Важното е, че аз знам!Па ти каквото щеш прави.
Добре като имаш достъп до всичкото знание...чрез гуглето...Я кажи как е сътворен света...Или дали Сивите са изкуствено направени от рептилите като работници?И ако имат полови органи...къде са?( за сивите)?Първоначално написано от ZipFail
Хората знаят само, а какво само много по малко от процент от цялата информация...Все едно учебника ти по икономика е цялата информация а ти си прочел само първото име на автора...
Ами айде де, от дни те чакам да кажеш нещо за тези знания и хора, но май такива ти съществуват само във въображението. И какво му е важното, че ти знаеш, вместо да дадеш знанието на света както направил Прометей с огъня си го пазиш все едно ще стане 3-та световна, ако го кажеш. Поне прилагаш ли го това знание, иначе все едно знаеш нещо и по никакъв начин не го използваш, безмислено знание демек.
Само като чуя рептили и ми става смешно..![]()
Believe what you will, mortal, but we're gonna come and fuck your shit up!
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Еми мен не не интересува дали ти знаеш, все ми е там.За мен е важно че аз ЗНАМ!Ае няма да коментирам това за Прометей, че темата ще стане дълга.И по-важно е ти да достигнеш до извода!Ако някой ти го каже се губи смисъла.Значи разума ти е в затвор!Трябва да го освободиш!Имаш инструменти,трябва да разбереш кои са и как да ти използваш.Ако някой каже как и какво нищо няма да постигнеш...Някои от инструментите са за заблуда...Литературата е един от най-силните примери за манипулация и заблуда(ако проявиш интерес ще ти кажа как)...Но както и да е.Трябва да освободиш разума,най-важното нещо...Не, не душата, а разума!
Та ако искаш да ти кажа един човек посветен в тайното познането...Франсис Бейкън...Който е закодирал част от знанията в едно произведение което сигурно си чел, поне част от него, а 100% си го чувал(е не е едно, а няколко).Ако искаш ще ти кажа кои са произведенията.
Не мога да повярвам, най - накрая каза име. Честно да ти кажа в момента не ми се чете нито за Бейкън, нито за Нютон как били масони, илюминати или членували в Ордена на Сион, как Хитлер е бил в нацисткото тайно общество Туле и т.н. Мисля да се отдам на кандидатсването си в УАСГ и да си живея в блажена заблуда вместо да разправям по форумите колко много знам, колко са заблудени другите и как хората не заслужавали да живеят.
А така овчи, а така!Живей в робство и да не ти пука!Те всички така мислят и затова всички сме овце! Ама да не ти пука!Все там...Първоначално написано от mech0
Отделих час и половина от живота си да чета за рептили...по-голяма простотия от много време не бях чел...теорията е толкова подкрепена от доказателства колкото и тази за Летящото Спагетено Чудовище..
Дори за достоверността на Библията има повече доказателства..
Ти хубаво си вярвай в глупости без грам доказателства, ама по нищо не се различаваш от религиозните фанатици, които убиват хора с камъни, понеже Аллах е казал така...
ПП: Историческа възтановка на войната на рептилите
Hell yeah![]()
yaaay! space war party
![]()
The Bird of Hermes
TRUE STORY![]()
Дейвид Айк го е доказал, ама ние не можем да си отворим очите и да го видим![]()
Това, че ти не си намерил не значи че няма!А и 1 час четене...Малииии ти си прегрял...Иди си охлади мозъка(ама като гледам вероятноста да го охладиш е нищожна, че май липсва)...Влей студена вода през едното ухо и я изкарай през другото...Айде бързай, че да не ти стане нещо...Първоначално написано от ZipFail
Някой път ще отделя време и ще напиша...половината "доказателства" са измислени а другата си противоречат едно друго...
Това какво общо има с цялата тема?Това, че ще пишеш приказки не ме засяга.Първоначално написано от ZipFail
И нас също не ни засяга, колко сме заблудени и кво правели рептилите, но ти държиш да го напишеш във всяка шибана тема във форума, нали ?
Аз пиша нещо което ви засяга и сте пряко засегнати!Първоначално написано от ZipFail
Не ни интересува значи, че не ни интересува, независимо колко си убеден в правотата си...
Кога най-после пак ще ти залепят бана ?