.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89

Тема: Може ли...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Не ни интересува значи, че не ни интересува, независимо колко си убеден в правотата си...

Кога най-после пак ще ти залепят бана ?
    Ем явно си овчи...Нека си контролиран...
    Еми явно съм банннат защото говоря истиината и на някои не им изняся!

Град
    София
    Ама ти идиот ли си да пишеше в толкова часа на Нова година? Радвам се, че не съм като тебе “всезнаещ” и да си седя пред компютъра на Нова година да си развивам теориите. Дори да съм заблудена овца и да не вярвам в твоите неща, за които продължаваш да не представяш доказателства освен: ами аз знам, че е така; тъпи сте; заблудени сте; намерете си някъде информация и си четете ей сега да гушна букета поне знам, че съм свършил много добри дела и съм бил полезен на обществото.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    shut the fuck up mech0!

continue your fighting, I approve of it

“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    Шао-Лин
    @mech0, ама ти идиот ли си да пишеш в ТОЛКОВА часа на Нова Година? Нормалните хора вече са под масата, плуващи във своя собствен(в някои случаи примесен с чужд такъв) сос.
    И първото което е, за да се води някаква дискусия, трябва и двете страни да отбират поне нещо от въпроса. В повечето твои мнения(визирам не само тези в темата) наистина не видях нещо повече от това "чел съм за еди кое си, отбирам малко от еди кое си и чакам да ми давате доказателства ама не ми се занимава да ги чета щото имам по - забавни неща за вършене". Та това което правите в момента е единствено да се надприказвате един друг(и на теб като гледам доста ти допада тази посока на разговора ^^).

Град
    София
    Аз питам, нормален отговор не получавам. Да виждаш някъде в темата 1 линк към нещо или да е посочил произведение, едвам го накарах 1 всезнаещ човек да ми посочи. Поне gandalfepi4 винаги дава линкове, обяснява и макар да не ми е любимец му ги чета. И какво искаш да видиш в моите мнения - казвам кое съм чел, от кое имам представа, като трябва давам и линкове?
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mech0
    Ама ти идиот ли си да пишеше в толкова часа на Нова година? Радвам се, че не съм като тебе “всезнаещ” и да си седя пред компютъра на Нова година да си развивам теориите. Дори да съм заблудена овца и да не вярвам в твоите неща, за които продължаваш да не представяш доказателства освен: ами аз знам, че е така; тъпи сте; заблудени сте; намерете си някъде информация и си четете ей сега да гушна букета поне знам, че съм свършил много добри дела и съм бил полезен на обществото.
    Просто ми припадна момент.
    А и невиждам какъв празник е?
    И пиенето не ми е привилегия...
    И казах ти така някои неща, но ти дори не си си направил труда да ги потърсиш...За какво става на въпрос...И ми викаш, че съм зле...яааа...

Град
    София
    Защо не си смениш ника? Не виждам къде ти е смелостта или храбростта след като дори не смееш като мъж да си признае, че нищо не си дал като свестен отговор. Ти въобще признаваш ли някакви празници? И какви неща ми каза, едно име и да търся и да се образовам. През цялото време говориш колко съм ограничен, а забравих спореше и с някой за рептилите, но тези научни фантастики като ги чуя и направо.

Guest
    Защо не си смениш ника? Не виждам къде ти е смелостта или храбростта след като дори не смееш като мъж да си признае, че нищо не си дал като свестен отговор. Ти въобще признаваш ли някакви празници? И какви неща ми каза, едно име и да търся и да се образовам. През цялото време говориш колко съм ограничен, а забравих спореше и с някой за рептилите, но тези научни фантастики като ги чуя и направо.
    Еми дори едно име за тези които ги интересува е достатъчно.Но ти не си правиш труда, а само изискваш.
    Разира се, че има празници...Но нова година не е....Просто повод за някой да се напие...Явно и за теб...
    А с какво си помогнал на обществото...И с какво е важно това?
    И за какво искаш доказателста...Кажи ми да ти тропна да четеш(ако си направиш труда де), но така няма да постигнеш нищо...

Град
    София
    Знаеш ли кой е най - големият световен празник - Нова година. И това, ако не е празник за теб, не знам какво празнуваш. Аз лично празнувам това, което съм постигнал през годината, това че аз, близките и приятелите ми сме още живи и здрави, приятелството, което ни е събрало на Нова година и това, че ме очакват още много радостни моменти през настъпващата година. Ще ти кажа само 2 от нещата, с които съм помогнал на обществото: площадката, на която се събираме комапанията от квартала сме я ремонтирали само с наши пари, материали и безвъзмезден труд, участвал съм в правенето на еко-пътека край Попово. И ти казах 5 пъти за какво искам доказателства, но ти дори и това не помниш, а само механично си пишеш, затова се върни нагоре в темата и виж.

Guest
    Значи си постигнал това, че си жив?
    Е хубаво си помогнал за площатката и за екопатека...Ама ако си мислиш, че си велик и си напраил работа за 5 години напред...
    А и мже да се чества като празник...Но Нова година какъв празник е?Какво е станало?Просто се сменя годината..Какво толкова?Повод за пиене...
    Ем повтори за какво искаш доказателства...Аз не мога да поня...Акъла ми не е вторачен тука какво, кога, що и тн...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Иначе казано - нямаш нито едно доказателство, ама пък Дейвид Айк е много убедителен.

кюфте, мисля че трябва малко да си изясниш в какво вярваш и в какво не вярваш.

доста ми е трудно да повярвам че не знаеш това но...

ами, човека е идиот бе мен!

http://www.youtube.com/watch?v=BiyrHZCksDM

не може хем да е син на яхвето или как там и да вярва че света ще свърши 2012 ама ти да казваш че тези неща са лъжи като подкрепяш друга негова...теория?... която пък е тотално измислена от него!
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4

не може хем да е син на яхвето или как там и да вярва че света ще свърши 2012 ама ти да казваш че тези неща са лъжи като подкрепяш друга негова...теория?... която пък е тотално измислена от него!
    Аз знам в кое вярвам!!!И за 90% от нещата знам че са истина!!!
    А за кое не можеш да повярваш, че не знам?
    И какво общо има Дейвид Аик?Каква негова теория подкрепям?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от SmeLotYyKiuFte
    Вярваш или имаш доказателства?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от SmeLotYyKiuFte

започваш да използваш много удивителни. кротни се малко и спри да казваш че "знаеш какво е истина" щото не знаеш.

нито аз знам че няма бог, нито неймлес знае че има (въпреки че ще си изяде ташаците преди да го признае), нито ти знаеш че има рептиолоиди.

както и да е.

какво общо има дейвид айк питаш?

поправи ме ако бъркам но самата идея за рептилите идва от него.

този бивш футболен коментатор, който вярва че светът свършва 2012 и че е син на бог (в който пък ти не вярваш и доколкото успях да разбера смяташ че тези които вярват са заблудени, манипулирани овци) е дал на света тази конспиративна теория.

не пеньо, не геньо а въпросният пич.

ей затва мисля че е възможно да има нещо общо с разговора.

наистина ме поправи ако греша, просто от каквото успях да намеря излиза че той казва в книгата си от 1999 че формоменящи, кръвопиещи гущери от съзвездието дракон, които живеят под земята (което е лесно понеже тя е куха според него) ни контролират...

някак

и от там тръгва цялото нещо

е, и от доказателства че управляващите ни са такива рептили.

неотречими доказателства като това

което всъщност не знам какво доказва с изключение на това че кралицата носи обеци ама сигурно щото съм заблуден за явната истина

брато, или аз не съм разбрал какво чета или теорията която поддържаш е предложена от супер, ултра мега идиот който прави такива глупости едва ли не за хоби.

отделно че земята всъщност не е куха че да живеят каквито и да било гущерляци (студенокръвни на всичкото отгоре) там.

просто е тъпо - не може раса която може да пропътува толкова много светлинни години да не е способна да си направи еквивалент на биг мак без да се мъчи да контролира, без да контролира, няколко билиона маймуни.

настрана въпроса и че ако ни бяха поробили истински щяхме да издаваме стотици пъти по-големи количества негативни емоции... които са малко бедни откъм калории и трудни за усвояване (главно понеже са просто ел. импулси в мозъка, където си се раждат за няколко скунди и изгасват след това), но какво разбирам аз наистина

The Bird of Hermes

Guest
    Защо си мислиш, че рептилите ни управляват пряко?
    А и това, че Дейвит Аик е казал разни неща и вярва че е месията, не значи че само той го е казал и че всичко тръгва от него...

их, от това се притеснявах.

извинявай, кой тогава започва рептилите?

а иначе мисля така щото или управляваш нещо или не. как иначе?

The Bird of Hermes

Guest
    их, от това се притеснявах.

извинявай, кой тогава започва рептилите?

а иначе мисля така щото или управляваш нещо или не. как иначе?
    "кой започва рептилите"- wtf?

Еми казах ти, че не управляват пряко...Ти кво мислиш...че се пяркат из улиците?

останах с впечатление че това знание не се е пръкнало в главите на двеста-триста души ей така, а че е хипотеза предложена от някого.

според ДЪ ИНТЕРНЕТ въпросната личност е този побъркан дейвид айк.

всяка конкретна идея идва от конкретна личност, не е ли тази личност дейвид айк в случая?

а на другото "да", нали уж са хората които ни управляват и тн?

The Bird of Hermes

Guest
    останах с впечатление че това знание не се е пръкнало в главите на двеста-триста души ей така, а че е хипотеза предложена от някого.

според ДЪ ИНТЕРНЕТ въпросната личност е този побъркан дейвид айк.

всяка конкретна идея идва от конкретна личност, не е ли тази личност дейвид айк в случая?

а на другото "да", нали уж са хората които ни управляват и тн?
    Ем нищо не възниква от един човек.
    А това "да" за какво се отнася?

Град
    София
    Ама ти вникваш ли като някой друг пише? Задал си въпрос дали според gandalfepi4 рептилите се разхождат по улицата и той ти е отговорил "да, нали уж са хората които ни управляват и тн".

Guest
    Ама ти вникваш ли като някой друг пише? Задал си въпрос дали според gandalfepi4 рептилите се разхождат по улицата и той ти е отговорил "да, нали уж са хората които ни управляват и тн".
    Просто не мога да помня незначителни неща...

теорията на еволюцията - дарвин

теорията на гравитацията - нютон

теорията на относителността - айнщайн

теорията за рептилите - (според всичко което успях да намеря) дейвид айк

?

преди въпросния индивид да започне да говори за тях някъде споменати ли са?

кюфте, мисля че хахото я е измисло. сори, просто така пише навсякъде

а ако идва от него...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uTCdxO6fRkw[/youtube]

The Bird of Hermes

Guest
    теорията на еволюцията - дарвин

теорията на гравитацията - нютон

теорията на относителността - айнщайн

теорията за рептилите - (според всичко което успях да намеря) дейвид айк

?

преди въпросния индивид да започне да говори за тях някъде споменати ли са?

кюфте, мисля че хахото я е измисло. сори, просто така пише навсякъде
    Посочи ми изключения...Примерно.

Град
    София
    Е не, с последното изказване разкърти. Какво да помниш "прсоветителю"? Не можеш ли като разумно същество да си погледнеш предния пост или рептилите те контролират и не ти позволяват да го направиш, защото после илюминатите ще избият всички масони?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си