- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Може ли...
Илюминантите ще избият масоните?Първоначално написано от mech0
Защо gandalfepi4 да ти показва изключения, след като ти каза, че не всичко започва от 1 човек. Не е ли логично ти да представиш такъв случай?
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Еми да ми посочи около да речем 500 неща произлизащи от 1 чиляк и тогава може да кажем че е възможно друтото да е изключение...Първоначално написано от mech0
Само Томас Едисън има над 700 патента. Това стига ли ти?
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Първоначално написано от SmeLotYyKiuFte
политеизът, идеята за отвъден живот, фетишизмът (духовен такъв) и подобни идеи, но те са бегли - всяка конкретна такава идва от конкретен индивид или явление което е предивзикало сходни мисли в група хора.
...
сори не се сещам. ако имаш нещо предвид давай.
и защо не коментираш по въпроса за това че хахавия айк е измислил рептилите?
говорил си за това в предни теми
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Превръщате раздела в боза.
Иначе Дейвид Айк не е първият, който говори за тайната история на Земята.
http://vbox7.com/play:88006587
http://vbox7.com/play:2a764f8f
Дали ще ги наричате рептили, или анунаки, по-важно е кои са и какво ни мислят.
FILMIII! WELCOME BACK BITCH![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
А тези неща като ги чуя от вярващ, и направоПървоначално написано от mech0
А може би дори и ти, се съмняваш във всемогъщият Господ Бог, и силата му(а защо не и в съществуването му)? За някого с мощта на криейтъра би било ъ пийс ъф кейк да създаде влечугоподобните създания ^^
Не говоря за патенти!А и Едисън...Само май крушката де е по-свястно откритие...А и се е изгаврил с Тесла-много по-голям капацитет!!!Първоначално написано от mech0
Аз не знам защо се опитвам да водя нормален разговор с теб като ти само увърташ някакви глупости. Първо ми каза да дам пример за 500 неща произлизащи от 1 човек и това ако с Едисън не е пример не знам какво искаш. И защо искаш да ти дадем такива неща за пример, за да можеш да кажеш, че неща, които не са създадени от 1 човек са изключение. gandalfepi4 те пита вече не знам за кой път, ако Дейвид Аик не е автор на теорията за рептилите тогава кой и какви са доказателствата? Айде сега драги "просветителю" отговори на конкретния му въпрос, а не почвай пак да увъртъш.Първоначално написано от SmeLotYyKiuFte
Твърдението на теория патент ли е?А и filmimilmi ти написа!За което му благодаряПървоначално написано от mech0
![]()
Така е. Не знам тука за какво спорят, но спорове между атеисти и християни са безсмислени. Не трябва да се спори, а просто да се споделя информация, иначе винаги нещата ще свършат до - има бог, няма бог и т.н.Първоначално написано от manliftingbanner
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Еми разира се...Когато някои каже нещо и веднага някой отвръща - ами той Бог намкво с, той Бог еидиквоси...Първоначално написано от Nam3less3