- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Може ли...
Първоначално написано от SmeLotYyKiuFte
започваш да използваш много удивителни. кротни се малко и спри да казваш че "знаеш какво е истина" щото не знаеш.
нито аз знам че няма бог, нито неймлес знае че има (въпреки че ще си изяде ташаците преди да го признае), нито ти знаеш че има рептиолоиди.
както и да е.
какво общо има дейвид айк питаш?
поправи ме ако бъркам но самата идея за рептилите идва от него.
този бивш футболен коментатор, който вярва че светът свършва 2012 и че е син на бог (в който пък ти не вярваш и доколкото успях да разбера смяташ че тези които вярват са заблудени, манипулирани овци) е дал на света тази конспиративна теория.
не пеньо, не геньо а въпросният пич.
ей затва мисля че е възможно да има нещо общо с разговора.
наистина ме поправи ако греша, просто от каквото успях да намеря излиза че той казва в книгата си от 1999 че формоменящи, кръвопиещи гущери от съзвездието дракон, които живеят под земята (което е лесно понеже тя е куха според него) ни контролират...
някак
и от там тръгва цялото нещо
е, и от доказателства че управляващите ни са такива рептили.
неотречими доказателства като това
което всъщност не знам какво доказва с изключение на това че кралицата носи обеци ама сигурно щото съм заблуден за явната истина
брато, или аз не съм разбрал какво чета или теорията която поддържаш е предложена от супер, ултра мега идиот който прави такива глупости едва ли не за хоби.
отделно че земята всъщност не е куха че да живеят каквито и да било гущерляци (студенокръвни на всичкото отгоре) там.
просто е тъпо - не може раса която може да пропътува толкова много светлинни години да не е способна да си направи еквивалент на биг мак без да се мъчи да контролира, без да контролира, няколко билиона маймуни.
настрана въпроса и че ако ни бяха поробили истински щяхме да издаваме стотици пъти по-големи количества негативни емоции... които са малко бедни откъм калории и трудни за усвояване (главно понеже са просто ел. импулси в мозъка, където си се раждат за няколко скунди и изгасват след това), но какво разбирам аз наистина
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes