- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Моля за помощ !!!
Значи момче на 15години сам 65-70кг 1.66сам висок искам да отслабна и да направя мускули мисля след нова година да се запиша на фитнес но незнам каква диета или какви упражнения да правя моля помогнете ми плс ?![]()
Тук не можах да се сдържа просто.Първоначално написано от busof95
![]()
Иначе щом си 65-70 кг колко си висок, че искаш да отслабваш?
Първоначално написано от SemperFidelis
![]()
![]()
то от фитнеса ще надебелееш,ти да отслабваш с тия мижави килограми..Ти да не си момиче бтв
![]()
Е аз като бях на 14 бях 70кг хем бях и висок към 175+ и пак бях дебел![]()
То като няма мускул отдолу (което е нормално, едва е минал пубертета) изглежда отпуснато. Ако искаш да отслабнеш се запиши на някой спорт, препоръчително е да е индивидуален защото все пак искаш само да отслабваш, няма да прецакваш отбора ся![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Миналата година тренирах борба бях 53кгПървоначално написано от TheManTheLegend
![]()
Спри да ядеш банички и излез на лостовете пред блока да тренираш!
тренирай пакПървоначално написано от busof95
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
За отслабване мисля, че най-добре е тичането. Но сега през зимата е малко кофти. Може във фитнеса на пътеката.
Ако имаш желание можеш отново да тръгнеш на борба или пък да запишеш някакъв друг спорт.
Здраво тренирай във фитнеса,прави много кардио,може да си вземеш и някакви бърнъри (хранителни добавки за по-бързо изгаряне на подкожните мазнини) , избягвай сладко,тестяно,газирано,пъ жено,хляб,мазни работи. И откъм храната наблягай повече на ориз,картофи,пилешко.. Надявам се да съм ти бил от полза.
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Луд ли си да казваш на 15 годишен да избягва храна ?
Аз ще ти кажа да не се ограничаваш в храната. Яж както, когато и по колкото искаш. Сега растеш така, че организма ти използва всияко.
Ако тренираш правилно няма да имаш никакъв проблем![]()
Първоначално написано от HHristov
Не съм казал да НЕ яде тази храна,а да я избягва,тоест по-рядко да консумира тези храни. Все пак ако яде само дюнери,тостери,пици,фурнет и пие кола,спрайт и др. такива дали ще "отслабне и направи мускули" както той иска?
ГенИмам един съученик който освен дюнери, пици, катми, принцеси и тостери почти друго не яде и е изчистен и сравнително як за ръста и килограмите си
![]()
Първоначално написано от HHristov
Е, точно,всичко си е до ген! Например аз ако ям само това на месец сигурно повече от 5 кг. ще качвам,а много добър мой приятел също яде абсолютно само такива храни (в Англия живее) и е както твоя съученик слаб и здрав (за годините си е доста здрав) .
Затова този момък,busof95,нека избягва малко или много тези храни и другото съм го написал вече.
По-здрави.![]()
За мн ГОДИНИ много ви благодаря за помоща![]()
яж много,тренирай още повече- и всичко ще си дойде на място..
правилно хранене,и правилно трениране му е майката
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..