- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кой филм сте израснали?
Има ли такъв филм който никога да не ви омръзва и от малки да го гледате? Аз лично от 6 годишна гледам Хари Потър и до сега не ми омръзва,доста често си го гледам (: да не збравя и Сам в къщи той е класика направо![]()
имаше един сериал ама не му помня името давали са го 3-4 пъти и съм го гледала всеки път .. иначе и аз сам вкъщи (особено 1 и 2) и може би Стюард Литъл![]()
Сам вкъщи.. и Доктор Хаус
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
най-лесно можеш да израснеш с филма Дързост и красота![]()
даже можеш да се пенсионираш
![]()
аз лично със сериала "Dr. Quinn, Medicine Woman"
![]()
![]()
^^ къде забрави "Блясък"![]()
![]()
иначе моята страст беше и все още си е "Пасифик блу"наскоро си го дръпнах от замунда с 300 зора и си го качих на дискове и бях на седмото небе
... с тези дискове ще ме погребват някой ден
![]()
Като малка много обичах да гледам "Ало Ало" и "Тя и Той"... е, аз тогава не бях много малка, де![]()
Ооо, да беше един ..![]()
-Титаник - гледам си го от както се помня
- Ало, ало![]()
![]()
- Сам вкъщии![]()
- Д-р Хаус
- Ооо и Малкълм .. всичките тея филми много си ги обичам![]()
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
С него да ти кажа даже можеш и да си умреш направоПървоначално написано от chemist9009
![]()
Cartoon Network![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ало Ало
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Като се замисля и аз като бях малка постояно гледах Cartoon Network обаче сега вече не ;дд и ало ало съм гледала ама не винаги най-много си обичах Хари ПотърИ помня,че като бях в детската градина за една Коледа тати ми беше подарил видео касетка с първата част на филма [понеже тогава беше излязла] с бг аудио и постояно го гледах без да ми омръзва.А сега ако няма кво да правя си го пускам на дивидито ама вече гледам всичките части ;дд Да не пропусна като малка ми беше традиция на всяка Коледа да гледам Сам в къщи
![]()
то там актьорите умират кво останало за хората които го гледатПървоначално написано от Shiro
![]()
![]()
![]()
"Флюк" - "Fluke"
=]
+1Първоначално написано от BlackEyedPeas
и Барток Великолепни гледала съм го над 50 пъти
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
ахаха ,то всички ще умрем с Дързост и красотаПървоначално написано от Shiro
Няма свършване тая сапунка...
![]()
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
дързост и красота...баба ми го гледа ит како се помняhttp://en.wikipedia.org/wiki/The_Bold_and_the_Beautiful от 1987 година -5960 епизода..бахти
![]()
![]()
![]()
ало ало...
cartoon network <3
fox kids -децата от класна стая 402,what's with andy
и още доста..но в момента не мога да се сетя..![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
като бях малка имаше едно филмче ,,big wolf on campus"-много си го обичах и го гледах всеки път след даскало. също така с tom&jarry и малкълм![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Сам в къщи
Приятели :P
Здрач състой се от 4 части
Том и Джери .. детскии![]()
Аз като бя малка на видеото редовно си пусках Царят лъв, обаче оригиналната версия, те после направиха и някакви други.. Наизуст го знаех. После на касетата тръгваше и Пинокио, обаче Царят лъв най-много си го обичах.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ми Сам в къщи 2 щото от както съм роден до ся са го давали 1000 пъти и може би Сам вкъщи 3, но тогава съм бил на 5г и още го помня, но и него са повтаряли много пътидруг фил е скорост 1-ва и 2-ра част и също така луда надпревара, и нег много го повтарят, но винаги ми е забавен
Десетото Кралство
Акуила
Хари Потър
Малкълм
Снежната кралица
Фантагиро (Тарабас![]()
![]()
)
Доктор Куин лечителката
Ало-Ало
Малкълм
Семейство Адамс
Мери Попинз
Семейство Флинстоун
Уди кълвача
Том и Джери
Педя човек - лакът брада
Дънстън сам в хотела
Сам вкъщи
...и много други, за които в момента просто не мога да се сетя![]()
И спря да се върти за миг земята..