- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кой филм сте израснали?
мумията, сам вкъщи
Me4oOy I LoVe You (H)
don't let go
don't run away love
I still got the feelings you are my passion
don't let go
don't run away love
you are the one for me
Алф беше любимо. Както и И-ти , обаче се оказа, че повечето деца ги е било страх от него.![]()
Кръгът на Доусън, Фелисити, Али Макбийл (ким)
Ама вие ме изумявате... "С кой филм сте израстнали" - Хари Потър,13 Призрака,Али Макбиил................
Какво като сте били малки не сте ли гледали анимации бе хора ?!
По темата,аз израстнах с видео касети на Бамби,Пепеляшка и Снежанка....бяха ми любими и до ден днешен като се сетя за тях си ги пускам
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Дързост и красота, Блясък /винаги когато някоя баба ме гледаше/ Самурай Джак, Кураж: страхливото куче, Били и Менди, като цяло Картуун нетуорк, също и кеч ии май са това
![]()
Охх... като си спомня за Дързост и красота.. имаше над 2398057039475 епизодаа... ;xxxx баба ми постоянно висеше пред телевизора но аз следях сериалчето REBELDE ако някой го знае. :P
-Семейство Флинстоун
-Смърфовете
-Гумените мечета
-101 далматинци
-Патешки истории
-Мики Маус
-Бамби
-Цар лъв
-Филмчетата по Fox Kids
...
И още много анимации
А от филмите за по-"големи"
-Женени с деца
-Малкълм
-Алф
-Стъпка по стъпка
Ааа имаше и един сериал,но го гледах,когато бях наистина малкаКазваше се "Далас" и супер много му се кефех,защото от малка имам влечение към коне,а там главните герои имаха ранчо
![]()
Много ме кефеше Ало, алоГледахме със сестра ми и много анимации, както му казвахме преди "за децата"
Това му беше кодовото име на детското
![]()
Хари Потър, Стюарт Литъл, Сам Вкъщи са вечните класикиХари Потър и досега не ми е омръзвало
А Сам Вкъщи .. за него да не говорим
![]()
Върнах се назад във времето... Как ми лиспват тези времена![]()
"Дързост и красота" и "Блясък" С тях съм израснала ( не съм гледала нито една серия на нито един от двата ) и може да си умра с тях като гледам![]()
ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ!!! Да ви е*а майката! Благодаря за вниманието.