.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Препоръчайте ми рокля

Аз съм доста нисичка и ме интересува според вас каква рокля ще ми отива на абитуренската-къса,дълга,права,широка... Ще съм ви благодарна ако получа предложения http://www.facebook.com/mariana.madoleva това е моя фейсбук имам доста снимки в цял ръст,за да прецените и самото ми тяло.Благодаря предварително

хора,моля ви ;(

Е за да ти видим снимките трябва да сме ти приятели.... За ниските хора високи токчета!

Супер фен
    1. Снимки в профила ти не могат да бъдат видяни, защото се иска приятелство. Както и да е.
    2. Щом си ниска трявба да е по-къса и права, мисля. Дългата ще те затапи още повече, а и широката не е подходяща по пътя на логиката.
    Струва ми се също, че е добре да избягваш всякакви по-големи акценти върху роклята (големи панделки , издутини .. т.н.).

Въпреки това всичко зависи от твоето телосложение, защото не всички ниски са... ниски по еднакъв начин... (така да се каже)
    Някъде пишеше, че зависи дали имаш къс торс или къси крака. Ако торса е къс, залагаш на по-ниска талия на дрехата. Примерно някакъв колан под талията или по-дълга блуза ще издължат торса. Ако пък краката са по-къси е обратното - по-висока талия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си