.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Ужас ! Помогнете ми !

Момичета, чувствам се ужастно ! На 13 години съм (януари навършвам 14) и когато споделих на майка ми, че искам да си обезкосмя интимните части, тя категорично ми забрани ! Било нехигиенично, туркините и циганките си ги махали, аз да не съм била като тях... бля бля ... Ужастно е ! Немога повече ! Аз самата не се понасям ! Немога да си представа дори на плаж да отида през лятото.. аз съм момиче, не ... маймуна ! Опитвам се да поговоря с нея, но се същото. Моля ви, дайте ми някакъв съвет.

Супер фен Аватара на zoreto
    ами обезкосми се нали се сещаш ,че пред свършем факт нищо не можа да направи майка ти?

Супер фен Аватара на Di
    а как тя ще разбере,че си го направила?
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А защо искаш разрешение от нея ?
    Майка ти е,да - ама няма право чак да се бърка за това,
    къде да се обезкосмяваш..
    Предполагам,че е е помислила,че щом си обезкосмяваш интимните
    си части,си решила да правиш секс..

Както и да е..
    Тялото си е твоя - ти решаваш какво да правиш..
    Иначе съм съгласна с горния коментар - обезкосми се, "пред свършен
    факт тя нищо не може да направи"...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Е,нали се сещаш,че не всички майки ще плеснат с две ръце и ще ти разрешат.Чувала съм за такива отмазвания и обяснения от тяхна страна свързани с тази тема,че свят може да ти се завие.Но няма страшно,решение има,както ти казаха по-горе.Аз си спомням като бях казала на майка ми нещо от сорта като бях на 12-13,само че беше свързано с краката.Беше посред зима,а пък и аз по принцип почти нямам косми,а ако имам,те са руси едни такива.И като и казах,че искам да ги разкарам,майка ми ми изрецитира нещо от сорта на,"Малка си,студено е сега,няма да носиш къси панталонки,че да не ти е приятно,като стане време за плаж ще видим".Аз и казах едно добре и още на следващия ден разкарах всичко що къде имаше,даже и по корема.Не че разликата беше толкова голяма,но аз се чувствах удовлетворена от себе си.Майка ми така и не разбра(пък и какъв е смисъла да разбира).Специално моята майка ако настоявах съм убедена,че щеше да се съгласи,но твоята щом такива ти ги е наприказвала,значи няма смисъл да спориш с нея.
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Повече от фен Аватара на Gllory
    Преди няколко години и аз я питах дали може да си и махна (ставаше въпрос за краката) и тя категорично отказа ..каза малка сии ии тн.. амаа следд известно време изобщо не я и питах и ги махнах, после тя разбра и нищо не ми каза ..пък за интимните части не съм я питала (пък може и да съм но да не помня) махнах гии сиг изобщо не е разбрала тогава докътоо не започнах да я карам да ми купии тфа онова за там --и тя нищо не каза

Защо не направиш и ти така :P
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    ами не и казвай както казват по-горе как ще разбере ??

Както казаха,при свършен факт нищо не може да направи,а и си достатъчно голяма да решаваш сама такива въпроси.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Gllory
    ..пък за интимните части не съм я питала
    + действай
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Махни ги!!!Предполагам,че няма да те проверява.

И моята ми ги беше наговорила почти същите едно време като бях почти колкото теб. И на мене ми се виждаше проблем, но реално няма никакво значение и не бива да го мислиш толкова.Махай каквото искаш, няма да разбере какво ще направиш, предполагам, стига да не и кажеш.

Супер фен Аватара на fuckme
    Цитирай Първоначално написано от Vikito0o
    Махни ги!!!Предполагам,че няма да те проверява.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на scrooper
    абе момиче, майка ти как ще разбере какво правиш там долу?? махай смело!
    always late but worth the wait!

Да ти кажа и аз бях така,но изобщо не съм я питала.Не съм си и правила труда,защото отговора е ясен.Така,че давай смело,а като разбере няма и какво да направи след като вече всичко е свършило.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Предполагам,че е е помислила,че щом си обезкосмяваш интимните
    си части,си решила да правиш секс..
    И аз смятам, че това е проблемът. Нито за крака съм я питала (само ми се скара, че ги обръснах и за да не го правя, тя ми правеше кола маска), камо ли пък за триъгълника. Мой си е, аз ще си го пипам
    (Да беше така и за татуировките...)

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Моята лично ме заведе на кола за пръв път,а за триъгълник не съм я питала,просто и казах,че отивам,тя каза нещо от сорта :"Ти си луда да търпиш такава болка...я с бръснача колко е лесно."
    А и ,наистина,едва ли те проверява,действай смело.Само гледай да отидеш в чист салон ,при козметичка ,която познаваш ,за да няма после олеле...
    Хайде,успех

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    махай ги...едва ли ще тръгне да проверява както казаха по нагоре -при свършен факт..няма какво да направи
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Относно тези, които са правили без знанието на майка им : Как, в салон или .. ?
    Love is everything!

Благодаря за мнението и подрепата на всички ! Най-накрая ще ги махна, пък тя каквото ще да казва ... въпрос на избор ... !

Иначе относно космите по краката, аз си ги махнах преди около година. Казах и, че искам да си ги махна (аз съм с тъмна коса и моите много личаха), естествено тя беше против. Аз си ги махнах и тя се разсърди, че не съм я послушала. Тогава леля се застъпи за мен, като каза, че съм момиче и не е красиво и прябва да изглеждам добре и да се чувствам добре в кожата си. И оттогава не ми прави проблеми за тях.

И аз искам да ви попитам същото като SladkaZagadka, ако може да споделите.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз като се реших на моята майка въобще и не ми мина през ума да й кажа. Това си е моето тяло и аз си решавам как да го поддържам. До сега не е ставало въпрос за това и въобще нямам намерение да й казвам. Твоята щом не ти разрешава...много лесно. Можеш да отидеш сама на козметик, можеш да си купиш и да си направиш кола маска вкъщи докато няма никой или пък можеш да се обръснеш. Направи това което сметнеш за най-удобно. След като си го направила дори и да кажеш на майка си тя не може да върне времето назад. Най-много да ти се скара малко, ако е много, много строга и така. Ако искаш тя да знае пък в крайна сметка й кажи в кой век живеем и че вече се чувстваш малко неудобно като се покажеш с бански на плажа и по този начин. Измисли нещо, с което да я накараш да разбере, че си има момиче, което е загрижено за външния си вид!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си