Отдавна са ми направили впечатление постовете ти и въпросите и чуденките в тях, и нерядко ми е идвало да намеря някоя лопата и да те халосам с нея. Честно.
Глупава тема. Дали е редно според кого? Щом си се докарала дотук, значи си считала, че постъпваш правилно. Човека е на/около 30, по мои изчисления. Голям мъж е и надали е чак толкова прост. Нямате допирни точки и повечето ви срещи са сексуални. Ти пък си влюбена, а жените в такова си състояние рядко могат да се прикриват(добре). Мислиш ли, че той не се е усетил за какво иде-реч? Двамата сте заедно, колкото да си правите кефа. Не мисля, че му дължиш каквито и да били обяснения. Колкото до привързването - навярно се дължи на това, че иска да те предпази от евентуални грешки приятелски като по-голям, а ти просто преиначаваш нещата, както на теб ти е изгодно и най-вече - за да си начеткаш самолюбието.
Най-добре ще е може би да спреш да скачаш от скут на скут и да мирясаш малко. Намери си някакво вдъхновение, за да се чувстваш полезна на света и за да се изясниш сама пред себе си. Нужно ти е.