.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Кристали?

Повече от фен Аватара на blueberryyy

Кристали?

Здравейте
    Знам ,че има 17927 теми за прически,шампоани,продукти ,обаче точно това ,което ме интересува,не намерих,а ако попитам в старите теми-може и да ми отговорят след 1-2 седмици,а ми е спешно.
    Какъв продукт да сложа на косата си преди къдрене?Във всички клипчета,които видях в тубата си слагат нещо като кристали,обаче все непознати марки. Нещо за предпазване на косата ли е ,за по-лесно къдрене? Обикновени кристали ще свършат ли работа?Използвали ли сте нещо подобно,какво ще препоръчате?
    Мерси предварително

Супер фен Аватара на kyklichka01
    Град
    град на греха..
    Ако се къдриш с маша, сложи кристали на биофарма, ако е с ролки или плитки, сложи малко пяна преди това.

кристалите са за защита на косата от изгаряне. Аз ползвам на SERI нанасят се на влажна или суха коса. Няколко капки за цялата коса и наблягам повече на краищата. Дано да съм била полезна.

Цитирай Първоначално написано от mimity9602
    кристалите са за защита на косата от изгаряне. Аз ползвам на SERI нанасят се на влажна или суха коса. Няколко капки за цялата коса и наблягам повече на краищата. Дано да съм била полезна.
    Кристалите НЕ предпазват косата, а само я подхранват. Има си други продукти за термозащита.

А какви са термозащитните продукти и на каква цена са?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

дано авторката не се разсърди,но искам да попитам някой може ли да ми препоръча добър термозащитен продукт?!

Кристалите нито ти подхранват косата, нито я защитават от топлината. Те са стилизиращ продукт - приглаждат косъма.
    Преди маша и преса слагаш термозащитен. По магазините има на Лореал едно розово и на Syoss, ама аз викам да си вземеш от някоя професионална серия - те и без това са икономични, заслужава си инвестицията.

Голям фен Аватара на albi951
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa

дано авторката не се разсърди,но искам да попитам някой може ли да ми препоръча добър термозащитен продукт?!

да и аз искам да знам добър термозащитем продукт и къде мога да го намеря?

Супер фен Аватара на girl91
    [color=#259fb7][b] Кристалите не са стилизиращ продукт.
    Към авторката - трябва ти някой термозащитен продукт. Такива продават в магазините за козметика. Чувала съм, че на L'Or

Супер фен Аватара на ScarletBite
    На мен в салона ми нанасят кристали преди изправяне. Предполагам и при къдренето е така.
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си