- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кристали?
Здравейте
Знам ,че има 17927 теми за прически,шампоани,продукти ,обаче точно това ,което ме интересува,не намерих,а ако попитам в старите теми-може и да ми отговорят след 1-2 седмици,а ми е спешно.
Какъв продукт да сложа на косата си преди къдрене?Във всички клипчета,които видях в тубата си слагат нещо като кристали,обаче все непознати марки. Нещо за предпазване на косата ли е ,за по-лесно къдрене? Обикновени кристали ще свършат ли работа?Използвали ли сте нещо подобно,какво ще препоръчате?
Мерси предварително![]()
Ако се къдриш с маша, сложи кристали на биофарма, ако е с ролки или плитки, сложи малко пяна преди това.
кристалите са за защита на косата от изгаряне. Аз ползвам на SERI нанасят се на влажна или суха коса. Няколко капки за цялата коса и наблягам повече на краищата. Дано да съм била полезна.![]()
Кристалите НЕ предпазват косата, а само я подхранват. Има си други продукти за термозащита.Първоначално написано от mimity9602
дано авторката не се разсърди,но искам да попитам някой може ли да ми препоръча добър термозащитен продукт?!
Кристалите нито ти подхранват косата, нито я защитават от топлината. Те са стилизиращ продукт - приглаждат косъма.
Преди маша и преса слагаш термозащитен. По магазините има на Лореал едно розово и на Syoss, ама аз викам да си вземеш от някоя професионална серия - те и без това са икономични, заслужава си инвестицията.
Първоначално написано от titinkaa
да и аз искам да знам добър термозащитем продукт и къде мога да го намеря?
[color=#259fb7][b] Кристалите не са стилизиращ продукт.
Към авторката - трябва ти някой термозащитен продукт. Такива продават в магазините за козметика. Чувала съм, че на L'Or
На мен в салона ми нанасят кристали преди изправяне. Предполагам и при къдренето е така.
all day... all night... what the fuck?!