- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Честита нова година!
Честита нова година! Нека тя да е наистина по-добра, успешна и здрава година! Нима това не е пожеланието на всеки от нас през новогодишната нощ?
Нека разкажа моята истори, обикновенна история на едно 13 годишно момиче.Живота ми никога не е бил от леките, нито имам нормално семейство, нито успях да наредя нещата в живота ми по план.Така по същество - Когато бях на 11 изпитах чувството на любов, за първи път.Бях толкова щастлива, но и унила, защото тя беше несподелена.Повече от година се борих за него, но така и не достигнах до сърцето му, отхвърляше ме безпощадно, даже и до ден днешен когато го срещна по улиците, вперва поглед в мен, а аз се опитвам да се оттдалеча.Минаха се година и половина и срещнах моят най-добър приятел, единствено тои споделяше интересите ми и се държеше адски мило с мен, за разлика от повечето недорасли момчета от моя клас.Всичко прерастна в едно увлечение от моя страна, но премина..с той е страхотен приятел.Разбрах, че си падам по-по малки момчета, не е драстична разликата а от 1, 2 години.И преди два месеца, забелязах как едно момче (отново по малко) ме гледа.Минаваха 1, 2 , 3 седмици и аз вече бях лапнала по него.Запознахме се лично, разбрах от негов приятел, че има чувства към мен, но той се разболя и не го видях в близката седмица.Когато се завърна, беше различно, когато минавах по коридорите в училището ни, виждайки ме той влиза в стаята, е и преди не беше по различно, заставаше на вратата и гледаше, но защо сега постъпи така, незнам!Всички знаят, че аз го харесвам, а той си мълчи.Обива ме когато ме погледне в очите,а това е доста често, когато се разминваме е по улиците е вперил поглед с мен, гледа ме отвреме навреме...но какво да кажа казва, ч не ме харесва.ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО СЛЕД ЗДРАВЕТО, КОЕТО СИ ПОЖЕЛАХ Е или да го забравя или да се получи нещо.Надявам се, че от 2011 съм започнала едно добро ново начало.Ако някой има съвети да казва!
![]()
Едно 13-годишно момиче не може така да се изразява.. Да не говорим темата каква е..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аман от драми. На 13 си с тия глупостикакъв план ве, на 13 си ве.Живота ми никога не е бил от леките, нито имам нормално семейство, нито успях да наредя нещата в живота ми по план.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
как се изразявам, ако има грешки извинявайте
фиУлм
Немога да разбера, за какъв филм става въпрос...ей хора не си мислете, че се оплаквам, знам, че няма смисъл от терзания и оплакваня така, че за мен са безмислени![]()