- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- тази тема е изтрита ...
темата е изтрита![]()
^ ....Аз като гледам,тя е пуснала темата във всички раздели.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от ai4iityy
Много са тъпи , а и са скъпи![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Глупости, не са скъпи! Даже според мен са си евтини.
Друг е въпросът,че момичето е трябвало да сложи платформа, позволяваща директна поръчка и покупка.
http://cdn.alle.bg/trl28z9u1m.jpg
луда ли си ма : D
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Първоначално написано от Sunwell
![]()
2лв за ръчно изработени неща , ако бяха за благотворителност щях да си взема![]()
"Sy was 'n slim meisie. . . totdat jy val in die liefde!"
Не искам да им правя реклама и да влизам в ролята на рекламено лице, но точно РЪЧНО ИЗРАБОТЕНАТА СТОКА е скъпа, защото в нея е заложен човешки труд. Плюс това всяко едно е уникално.
2 лв. е една бира, айде моля ви се, скъпо било.
Мдам,само лекоПървоначално написано от l0verch0y
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Е, и? За два лева може да си взема едни обеци, които ще изглеждат много по-добре от тези на момичето. Браво, постарало се е, но то се вижда че "бизнеса" няма да потръгнеПървоначално написано от mog1
![]()
Не знае как да ви ги рекламира, това е. Тези с нотите или сърцата по 2 лв ми се виждат готини. Ако момичето се беше постарало със сайта и беше вкарало малко психология в рекламата сега щяхте да викате : "егати яките обици, искам 5 от тези".
Просто такива неща съм виждал да се продват за една шапка с пари, че да ти падне ченето от изумление. Добрият търговец е този, който знае как да си продаде стоката. Момичето просто не е добър търговец, не че и е лоша стоката.
Спирам да пиша, че станах като рекламен агент.![]()
![]()