- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- с какво ...
С доста несбъднати планове, надявам се 2011 да съм по-сериозна и с воля за успех.
Но 2010 имаше своите прекрасни моменти (подредбата е без значение!!)
1. Намерих невероятно момче, което обичам и което ме обича.
2. Натрупах солидни знания по английски за кратко време и добих увереност.
3. Взех си дипломата за след 9 клас с 5.75 и взимам стипендия, което ще е голям плюс при кандидатстване в чужбина.
4. Запознах с мое мъжко копие - valdesbg, който е страхотен човек (макар че има нужда от сръчкване тук-там) и с който определено ще поддържам контакт занапред. Няма да забравя как сме си говорили по 2 часа по телефона![]()
5. Дреболии: Изгледах 2-3 наистина готини сериала, изкарах си страхотно на лагера (който попринцип беше с класа, но реално го прекарах с моето момче, което беше на квартира - първото ни море заедно), бях на обмен (въпреки че не беше толкова велико, колкото очаквах)...
Беше добра година. Ще я запомня с доста добри емоции, лошите бяха малко, за което се радвам. Надявам се през тази година да осъествя доста от целите си!
И също пожелавам на всички една хубава 2011 година, и нека гледаме по-оптимистично на нещата!![]()
Вафла..
бепе една прекрасна година
ще я запомня с успехите си
и дано 2011 да е също толкова прекрасна
аа не знам. С тва, че вече не сме 2010 ?е*ати драмите, много тъжна година а-у .. хахха, екстра си беше
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.