- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- с какво ...
с какво ще запомните 2010
ЕДНА УЖАСНА ГОДИНА ...
С т'ва че преди нея беше 2009, а след нея дойде 2011.
.. последната ми толкова спокойна и мързелива година!
Плановете ми за следващата година са много по-динамични и напрежението ще е на макс.
Айде дано всичко НИ е наред !!!
С това,че ми на много бързо и беше безмислена.А сега 2011 се очертава доста динамична и със запълнен график.Абитуриентски,канди датстване.
С това, че за малко не допуснах най-голямата грешка в живота си.
Ще я запомня с ужасното лято.
Ще помня обаче и прекрасната есен и още по-прекрасната зима.
Няма да злобея много срещу 2010, защото последният месец пък е един от най-прекрасните, така че..
Ще я свързвам тази година със страшно много неща..
Надявам се обаче 2011 да донесе много повече щастие и късмет, защото това е най-важното.
Човек може да е здрав, може да е всичко, но напуснал ли го е късмета и не се ли чувства щастлив, нищо друго няма значение.
И спря да се върти за миг земята..
Много хора срещнах през нея и изобщо много интересна беше дано и 2011 е такава![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Най-гадната и тъжна година в живота ми...Надявам се 2011 да не бъде такава.
you can't make people love you.
you can make them fear you.
С това,че беше хипер гадна и тъжна година..
Надявам се 2011 година да не е такава..И дано всичко е
наред..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Много гадна година,от новата година се стягам да уча и нека всичко,което ми е липсвало миналата година да присъства в новата 2011.
![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
едно ще кажа-няма да ми липства. очаквам нещо повече от 2011
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
най-най-най-най тъпата година нищо интересно не ми се случи само гадни работи![]()
![]()
да се маха вече хубу че остават само 1 час и 6 минути
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Пфф, за мене 2010 е една много гадна и тъжна година. Имала съм няколко хубави момента. Дано 2011 и другите настъпващи години да са много по-хубави от 2010
Много тъжни моменти, изключително предателство от "приятелки" . Срещнах много нови хора, проправих си много нови пътища и гледам на света по друг начин52 минути до 2011.
Love is everything!
Най-гадната ми година!Предателства от хората на които разчитах и всякакви други проблеми!
Добра година , почнах баскетбол и в същата година бях повикан за националния на мойта възраст.
Толкова много неща се случиха...., ама ей така си мина, все едно вчера беше 2009.
2010 година беше една мн хубава година за мен ще я запомня с:
-жените в моя живот
-участието ми на състезание в Сливен и приемането ми в 7 ВУЗ-а
-успешно положени матури и един прекрасен бал
-купоните и новите приятелства и всички хубави мигове
На всички потребители във форума пожелавам много здраве,щастие и всичко най-хубаво и нека 2011 година бъде една успешна и спорна година!!!
Наздраве и за много години!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Хайде всичко лошо да оставим зад гърбовете си !!!!!!
Да ни е честита новата 2011 година !!! Много щастие ви пожелавам.)
С това че мина АДСКИ бързо!
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!
с това че си промених начина на живот. С това че се заех с музика насериозно и с това че разбрах че тъпите ми ранни пубертетски желания са тъпи наистина и че всичко идва с времето си! И с това че разбрах, че съм голям грозен скучен идиот ! Общо взето добра година.
ваУ рокс
Grell
Сложиха ми брекети и зъбите ми станаха суперски, започнах да излизам с много по-големи от мен :P , появиха ми се страшно много пъпки
, годината, в която ми дойде
, смених мнооооого "приятели"
и може би това .. Не беше особено успешна, но да се надяваме, че 2011 ще бъде мега яка с много партита, купони и т.н. ((:
Добра година, дори и да се абстрахирам от симпатиите ми към числото 10.
Социализирах се мощно. Дигнах warlock 80-ка. Сложих очила ;д
станах по-зла от всякога.
Тва общо взето.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
С 2 любовни разочерования и с цигарите...и с т`ва, че закъсах в училище. А и с т`ва, че тръгнах на фитнес, спрях, тръгнах отново, след което-спрях. Тръгнах и заради травма спрях. Абе с нищо хубаво2011 спирам цигарите, стягам се за даскало, и почвам по-сериозно отношение изобщо! А любовта-ако изпадне нещо съм винаги готов
. Айде със здраве през новата година и да е честита
![]()