.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    anonymous682486
    Guest

Празнуване на новата година!

Здравейте! Аз съв на 17 г. Честито на всички за новата 2011 година.Въпроса ми е:Тъпо ли е да празнувам новата година с родителите си?един така ми каза и ме попита дали имам приятели.Разбира се че имам но с тях ли трябва да празнувам и те са със своите родители!

Мега фен Аватара на xoxi
    Що за въпрос?!
    Въобще не е тъпо.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Аз съм на 17 и ще празнувам с наще...Изобщо ме ми пука кой какво си мисли! Имам няколко наистина добри приятели,имам много приятели, но имам и семейство...което обичам повече от всичко-към него се включва и единствената ми най-добра приятелка,но тя е на една вила в момента и няма да сме заедно.
    Тааа аз на всеки който ме попита "Къде ще си на НГ?;С кой ще си на НГ?" му казвам истината-с наще,пък той да се оправя!

Въобще не е тъпо!

Супер фен Аватара на spopi
    И тази година съм с родителите ми.Купона на 6 танци манци пиене ала бала.
    Наздраве на всички!

Град
    Ада
    Този който ти го е казал е идиот няма нищо по приятно от това да си със семейството си
    Greennight nirvana13 бебси SuckIt мъжо ми CR0W другия ми мъж

Град
    Las Vegas
    аз съм с наще, ама отсега ми е ясно, че цялата вечер ще я прекарам пред компа. те и те някви приятели там са си поканили и аз кисна сама. малко ми е тъпо, ама кво да се прави

извод:кани и ТВОИ френдове, щот иначе лошо
    Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....

Голям фен Аватара на thecreator
    Вобще не е тъпо! Прекрасно е да бъдеш на такъв празник заобколен от хората които те обичат и ценят

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    и аз ще празнувам с мама и тате

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако сам си пожелал да си стоиш цяла вечер във вас няма нищо лошо.
    Лошото и тъпо ще е ако си искал да излезеш с приятели,а вашите не са те пуснали

Не знам дали е тъпо. Всеки сам преценява... И аз съм с нашите и цяла вечер кисна на компа умирайки от скука. Имам много приятели и сега можех да съм на купон, но майка ми естествено не ме пусна... Да яд ме и то много, но... Нямам какво да направя... Само най-близките ми знаят къде съм, повечето си мисля, че съм някъде на купон. Да, притеснявам се да им кажа, просто защото са глупаци и не ми се слушат глупави коментари. Хората които държат на мен заслужават истината.
    Можеш да си изкараш супер, но можеш и да умреш от тъпотия (като мен) зависи от много неща и може би от нагласата. Аз имах нагласа за скапана вечер и такак се получава... Гадно е, но...
    Забрави за тъпака/тъпачката който ти е казал това. Явно си няма свои живот и иска да развали настроението на другите. Тегли му една *** и да си гледа работата.

Приятно прекарване и нека 2011 бъде съвършенна във всяко едно отношение.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Аз съм в нас,с майка ми и баща ми и ми е убийствено тъпо..
    Просто съм в Испания и съм далече от всички... и все пак съм радвам,че съм с наще
    Баща ми в 19:00 се прибра от работа,майка ми е болна и настроението хич го няма.Аз кисна пред компа,а те пред ТВ-то
    С нагласата съм,че това е обикновен ден,а не празник..
    Тъй че го преживявам

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    Цитирай Първоначално написано от sm_95
    Не знам дали е тъпо. Всеки сам преценява... И аз съм с нашите и цяла вечер кисна на компа умирайки от скука. Имам много приятели и сега можех да съм на купон, но майка ми естествено не ме пусна... Да яд ме и то много, но... Нямам какво да направя... Само най-близките ми знаят къде съм, повечето си мисля, че съм някъде на купон. Да, притеснявам се да им кажа, просто защото са глупаци и не ми се слушат глупави коментари. Хората които държат на мен заслужават истината.
    Можеш да си изкараш супер, но можеш и да умреш от тъпотия (като мен) зависи от много неща и може би от нагласата. Аз имах нагласа за скапана вечер и такак се получава... Гадно е, но...
    Забрави за тъпака/тъпачката който ти е казал това. Явно си няма свои живот и иска да развали настроението на другите. Тегли му една *** и да си гледа работата.

+1.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от Slamdancer
    Цитирай Първоначално написано от sm_95

+1.
    +2 Миналата година си изкарах супер яко с приятели а сега

nice ... току що видях че майка ми и баща ми са заспали на дивана направо купона е на макс ... а няма още 12 ....
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Не е тъпо. ЧНГ!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Всяка година съм с родителите си. Смятам си го за нещо като традиция. Така съм свикнала, така ми е добре, приятно ми е. Не съм си и помисляла за изкарване на Новата година някъде с приятели. Ноу уей. Вкъщи си е най-добре.

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ако сам си пожелал да си стоиш цяла вечер във вас няма нищо лошо.
    Лошото и тъпо ще е ако си искал да излезеш с приятели,а вашите не са те пуснали
    всъщност съм наказана за 23 бяхме са малко понапили с едни фр и се прибрах в 3 часа, а и си бях забравила телефона у дома и мама и тате ме наказаха и сега ми иде

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Кажи и че тя е тъпа, какво срам я е от родителите и ли?!! и като празнува с тях какво всички ще и се смеят ли, да беее...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си