- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [За пичове и пички]Любовта и хората, които знаят к`во искат!
Искам да поздравя всички влюбени, които знаят какво искат и какво чувстват към другия! Използвайте пълноценно своето време заедно!
И да не остана и аз на сухо...когато си казвате, че се обичате винаги се сещайте, че и батко ви Росен ви обича също![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
интересна тема да.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Ей, фантааа, не се смейййИ когато правите секс се сещайте за батко ви Роско и той ви ....
![]()
Хахаха батко Роско сигурно е по-малък от мен,ама айдеМерси за поздрава,чувствам се поздравена
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Хаха ... ти си 93 е къде се месиш е, фанта!![]()
Батко ми Роско има ли 18 и търси ли си гадже?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз пък познавам друг батии Росен, който повече ме кефи ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Има 18 и не си търси гадже. Просто си мислете за негоПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Той ви обича :P :P :P
Не за друго, просто аз си нямам вече никого, за когото да мисля или ако го правя боли...Затова, фанта... правете си любовта и знайте, че и аз ви обичам
![]()
![]()
![]()
![]()
Да е, фанта... каквото правиш и аз ще го правяНяма проблеми
![]()
На колко си все пак?Не че нещо,но да не се чувствам педофилка.Първоначално написано от RoSKo0o0
На 19 съм, не се чувствай педофилка :PПървоначално написано от sasha_90
spopi, радвам се, че съм донесъл на някого радост :P Ама така е като сме едни фанти :P
spopi, радвам се, че съм донесъл на някого радост :P Ама така е като сме едни фанти :P[/quote]
Тогава почерпи по една.![]()
Е, добре. Ама за да го направя това, нали знаеш, че трябва ти да го направиш първо![]()
хаххх![]()
![]()
Мии малка съм за такива неща ама ще се чувствам поздравена![]()
![]()
Ай мн поздрави и за тебиии![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
То няма значение на колко си, фанта... просто трябва да знаеш какво искаш всеки един моментПървоначално написано от a1a2b3v
Мислете си за батко ви Росен и докато ядете... защото и той в същото време ще яде...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е как иначе, ти съмнямаш ли се?? И аз лично не само докато похапвам ами и кат пийвам фанта .Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Аааа... за фантата не се и съмнявам, фанта![]()
Искам да ви предупредя!!! Когато мислите да се самоубивате батко ви Росен определено не мисли за същото и хич няма да се зарадва, ако разбере![]()
Е, к'во?Първоначално написано от ChalgaBoy
![]()
Първоначално написано от RoSKo0o0
Егатиму вееее...![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от RoSKo0o0
Егатиму вееее...![]()
[/quote]
Е, ко ве, фанта? Аз толкова ви обичам... не ти ли е достатъчна любовта ми към вас![]()