.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

неговото поведение

здравейте
    ето я и моята история
    както всички и тя беще с много добро начало... говоря за мен и приятелят ми но от скоро нещата не вървят... той просто ме изключи от живота си ... имаше няколко случая в които аз му званя да се оговорим и 10 минути преди срещата званя за да вида каде е а той казваше... ми не ми се излиза утре ти обещавам да излизаше утре но не там е въпроса...
    той е човека с който споделях и споделям най много понеже родителите ми са скарани и в момента не е добър момент да разговарям с когото и да е от тях... скарах се с половината си приятелки понеже искаха постоянно да излизаме през лятото а аз обръщах повече внимание на приятелят ми... и тогава нещата с приятелките ми се напукаха...
    преди един месец се срещнах с една моя приятелка... от малкото... тя дойде с приятелят си... двамата са просто невероятни...той не спира да я гали да я държи за ръка да я прегръща да се целуват и нз си какво тогава ми стана мн гадно защото моят приятел беше заминал за друг град на следващият ден му се обадих по телефона... неговите думи бяха ... с приятели съм не мога да говоря после ще ти се обадя а аз просто исках да го чуя
    миговете когато сме заедно са просто неописуеми за мен той ме успокоява след всичкото станало и от всичко случващо се около мен всичкито проблеми...

днес му пращах СМС-и... да му чиститя новата година целувки и други глупости а отговора на съобщението беше мс и на теб без нищо друго знам че и неговото семейство е мн шарено и той има проблеми
    вчера когато го попитах кога ще излезем той ми каза че имал да учи за понеделник аз се ядосах и му затворих защото няма и 5 минути за мене

незнам какво да правя не искам да му се развикам защоот ще стане опасно не искам това да бъде края но и не искам всяка вечер да плача за него и да се притеснявам защо не ми пише или не ми праща и една шибана целувка когато му кажа че лягам

кажете ми какво да правя

според мен просто трябва да се успокоиш...да му дадеш малко свобода и време да си премисли всичко...може би наистина е зает...моят приятел е същият....но нали когато сте заедно цялото му внимание е за теб...не се притеснявай...всичко ще се оправи

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Еми кво ше правиш.. Ще говориш с него.. Нали ти е гадже и си споделяте всичко. Сподели му как се чувстваш и се изяснете..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Lap of Gods
    Ами говори с него, кажи му, че така не ти харесва. Ако нещата не се променят, жалко, но не е последния човек на света.

ПС.
    омг xhuxhaxhu аз съм Suffering ;д

You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
    I hate you ain't it true I hate you and everything you do.

Leeeeeeeeroy Jenkins!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Въпроса е що цивриш пред нас, вместо да му кажеш всички тия неща на него?

Толкова ли е трудно да кажеш "искам малко повече внимание да ми обръщаш и да си малко по сериозен в отношенията ни"?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Което каза на нас,кажи го и на него..
    - Може наистина да е зает и да не може да
    говори..
    - Може да има някакви проблеми,които го
    тормозят..
    - Може пък вече да я няма онази тръпка,която
    е имало в началото..