Музо... <3
В следващите редове няма нито 1 истина, нито 1 псувня и нито 1 мисъл, породена от замислен човек... Сарказъм и гротеска също няма да намерите...
МАМКА МУ!!!
Пфф, така е малко по-добре... Поне докато не е изкипяло отново – няма да има резки изблици на лъжи спрямо по-горния ред.
Такаммм... Обичам София, казвал ли съм го, ако не – явно съм пропуснал. Кефи ме да се разхождам и да виждам жизнерадостни хора, гледащи към небето, не към краката си и респективно - дупките по земята... Мдаммм земята по която и аз стъпвам, но не – дупките за мене липсват, понеже не искам да ги има... Но все пак съществуват, защото всички останали жизнерадостни хора просто не могат без тях. Ще им е твърде гладко пътуването, няма да се тревожат за смяна на полуоски и ароматисьори, за проблеми по ходовата част и задкормилното устройство... Ще им се наложи да живеят, не да си блъскат главата в стена...
П
ИЧКА МУ ЛЕЛИНА, ЗАКЪРНЯЛА, САКАТА, ПРОСТА, НЕДОНОСЕНА, СЛЯПА, ЗАБЛУДЕНА, НЕВЕЖА И СКОВАНА!!!
Такаммм... „Защо ПОДЯВОЛИТЕ когато ми кажат, че съм прав имам чувството, че греша?” – май го беше казъл Оскър Уайлд... Обичам, абсолютно обожавам да ми казват, че не съм прав. И то хора, които минават за авторитети, за постигнали „НЕЩО” – въобще идващо от хора, които са по-"хора" от мен – направо ми се пълни душата с любов и разбирателство... Та те само искат да ми помогнат – да помогнат и на себе си – да издълбаят малко по-дълбоки дупки, че с лекота са се научили да се справят със настоящите кратерчета по пътя си... Ама то да беше и път... Чисто кръгово, без пътища около него, си е!
КРИВАЩИНА, ЗАМРЯЛА И ГЛУХА! ЧИСТА ЛИПСА НА СИВО ВЕЩЕСТВО И МИСЪЛ! А КЪДЕТО Е ИМАЛО, ПО-„ЧОВЕЧНИЯТ” ЧОВЕК Е РЕШИЛ ДА ГИ УДАВИ, ЗА ДА НЕ ГО БОЛИ ГЛАВА В ПИЕНЕ, И ШМЪРКАНЕ, И БОДЕНЕ ИЛИ ЧИСТО И ПРОСТО БЛЪСКАНЕ В НА ГЛАВА В СТЕНА СЪС ЗАСИЛКА!
ДА СЕРА И НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО И НА СМИСЪЛЪТ И НА ИНЕРТНОСТТА И НА „ПРАВОТО НА ИЗБОР”!!!
Такаммм... Въртете си се в кръговото, няма проблем... Аз скоро взимам книжка, но няма да карам велосипед или триколка, като вас – до тогава дупките ще са ми твърде дълбоки...
Мисля си – съзнанието ми ще е добре в бронетранспортьор. Ще изравнява кръгови и тесни улички ще разширява и правителствени сгради ще бута – екстра. Или се качвай или се дръпни от пътя – бързо ще свърша...
Много ви обичам, всички <33333333333
Mu$kiii, sLun4icaaa , cVeTen4iCaaaa, CuNkIiIiIiI…