Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
Прокарвах пръстите си между нежните й коси, галех ги сякаш самият аз бях четка за коса, но това ми доставяше пълно удовлствие, протегнах ръката си и леко, небрежно я хванах зад врата, наведох я към мен и й прошепнах в ухото "Тази вечер искам да си моя, искам те само за мен" Гледах я в очите, очаквах нейния отговор. Тя впи погледа си в моя и се усмихна широко, в тази усмивка можех да видя щастие, голямо щастие, беазкрайно щастие.
Матракът от кревата сякаш беше облак, чувствах го като облак, имах чувтсвото, че се намирам на шестото небе, не исках повече никога да слизам от там. С крайщата на пръстите си галех лицето й, сякаш изваяно от някой художник, гледах я и не спирах да се радвам, тя можеше да ощастливи и най-мрачното чувство в мен. Исках да прекарам цялото си време с нея, да си играем като малки деца, заедно да се гушкаме, заедно да посрещаме ранното слънце, заедно да лежим на дивана и късно да гледаме телевизия. Исках да даря на това момиче всичко хубаво, което се крие в мен. Тя го заслужаваше. Тя се наведе над мен, усещах как крайщата на косите й галят лицето ми, погледна ме и ми се усмихна. Това беше тази усмивка, която прави жените толкова властни и прекрасни. Сведе главата си още малко и усетих как устните й докосват моите, тя не бързаше, не бързах и аз, играеше си сякаш малко дете от детската градина, сякаш бягаше и внезапно се появяваше. Легна до мен, протегнах ръцете си и се озова в прегръдката ми. В тази прегръдка тя чувстваше топлината ми и моята закрила. Исках да й кажа това, което чувствам, сякаш гърдите ми вече не можеха да удържат чувствата неизказани. Погледнах я в очите и като водопад от две думи излях в нейните уши "Обичам те", тихо й прошепнах и замълчах. Гледах я и чаках да ми отговори. Чувствах, сякаш се бях изкачил на върха на голяма планина и с всичка сила изкрещях тези две думи. От този връх изведнъж чух его, егото обаче на друг човек. "Обичам те", долетя като стрела в ушите ми и напълни с щастлива отвара всички клетки по тялото ми. Това беше всичко, което исках да чуя, всичко за което мечтаех в този миг. Завита в прегръдките ми, подпря глава на гърдите ми и всичко птъна в тишина ...