Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
Ужас, много ми е зле, чувствам се психически сринат, надробен на милиони парченца, докато милиони гълъби кълват от тях.
-Защо зле?
- Зле защото не трябваше да споделям каквото и да било с ., защото колкото и да му говоря за ., всяка дума с която започвам чатовете с него е . И колкото да му говоря за , единствения човек, който си . Чувствам се спокоен :С
Разделям. Разделям на две.
Аз и ти бяхме едно цяло. Цяло с четири ръце, четири крака, две слепени глави, съставящи един съвършен разум, две слепени души, създаващи цялост и смисъл. Цялост. Смисъл. Непобедимост.
Завист и страх обзе хората и те се събраха и решиха да ни разцепят на две. Да ни пуснат в двата края на света – незавършени, слаби, непълни, търсещи ...точно като другите.
А пък днес какъв ден беше. Аху.
/Нали излизам едно такова от морето, студеничко ми е и съм настръхнал, сякаш дузина волта минаха през мен и изязохме и отидохме към душовете да се измием, защото водата не е много-много чиста, мътничка такава, нечистичка. И когато ходехме нали към мястото ни аз видях едно човече да седи пред нашия човек, първо си помислих, че е от тези, които предлагат всякакви оферти за партита и глупости, но после си помислих, че просто търси или чака някой. Имаше наблизо концерт и не се чуваше кой минава и какво се прави. И нали казах на дружето. -Някъв' човек се е закачил за нашия.
- ...
В следващия момент когато си завъртях главата съвсем неусезаемо видях една тълпа на крака и до нея, И. (човечето с мен) да рита вече споменатия човек пред хавлийте. Беше някакъв крадец, който искаше да му открадне чантата. Пък се радвам, че на време се усетих и той запали газ. Енд ъф де стори.
/Пък после нарисувах едно голяяяяяяяяямо човече на пясъка
(трябваше да си го кажа)
/После разходка с мотора и се запознах с още Българи.
/Пък после отидохме на пристанището и беше доста хубавичко. Няма пък да си разказвам подробно.
Добро Утро, Добро Утро на мен.
Още се намирам в Испания, да, още, няма измъкване.
Да бъда честен пък и към себе си, не искам много да се връщам. Не знам как ще оправя тази кашашаша с това момиче, искам да я оправя, но се издъних, мислех, че съм наистина добричък и умничък, но явно всичко ме напусна.