- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали имам шанс???
Здравейте![]()
Честита нова година на всички ...
Преди около 10 дена се запознах с едно момче,което е много красиво,но малко странно ... Една моя приятелка ни запозна в скайп... Той започна да ми пише доста често... Аз го питах има ли си гадже и той ми каза,че няма засега,а след това и моята риятелка го е питала и той е започнал да се заяжда и и е казал,че задава тъпи въпроси ... след няколко дена аз го попитах отново има ли гадже и той отново съвсем спокойно ми каза ''не'' ... на моята приятелка и е казал,че аз не задавам тъпи въпроси ... праща ми целувки (само на мен,защтото 2 мой приятелки го имат като абонат и на тях не им праща..) ..та аз много го харесвам,но не знам какво да правя ...
![]()
Еми сближете се, ако продължава да се държи така и си сигурна,че те харесва може да му кажеш, че го харесваш !!!
Успех!!!![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
а ... толкова ли сте заслепени бе![]()
еми явно и той теб харесва ... но това със заяждането , нещо не ми харесва ... внимавай , това искам да ти кажаходете на кафе и се поопознайте ... то по скайп или фейсбук не стават нещата
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Еми явно те харесва..
Сближете се,след кратко време му намекни,че го
харесваш и виж той как ще реагира..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от mArMaLaDkA
...
Ами ако не обича ??![]()
Моля ви сериозно по темата...
Ще заобичаПървоначално написано от ivetyy
Излезте и си общувайте на живо.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И на мен ми праща целувки.Това трябва ли да значи нещо..![]()
Даа харесва тееПървоначално написано от InloveAgain
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
"на моята приятелка и е казал,че аз не задавам тъпи въпроси" ?
"праща ми целувки (само на мен,защтото 2 мой приятелки го имат като абонат и на тях не им праща..)"?
Love isnt blind ...
ITS RETARTED
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
Не е толкова студено навън, излезте ^^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Излезте на разходка, на кафе.. стига с тоз скайп! В него и да искаш нищо не може да стане!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Мацка ИМАШ шанс и аз бях така с едно момче но малко по-различно... без частта за целувките той ми прати покана за фр в фейсбука но е адски срамежлив малко го харесвам /преди бях луда от любов/ и си мисля че му допадам но нащо е странно, имаш шанс, давай не го погубвай
сближете се нали затова е скайп :P
Първоначално написано от InloveAgain
Ами незнам за теб дали значи нещо,но за него явно значи ...
Както казах в скайпа си той има две мой приятелки с които редовно си пишат,пък на тях не им праща![]()