- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дълги Крака
Зависи за какъв ген говорим. Този да се пълнее може и още как![]()
бе радвай се поне, че можеш да носиш токчета..
аз както съм 1,74 и с крак 102см питаш ли ме колко пъти съм се тръшкала за високи обувки......
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
^ Наясно ли си какво изпускаш ?![]()
Дълъг крак + висок ток е БОЖЕСТВЕНО !!![]()
![]()
Аз обожавам високи обувки и смятам , че на високите момичета много повече им отива. Ниско момиче с високи токчета ми е страшно смешно.
Аз съм 1.76/1.77 и в редките случаи , когато слагам висока обувка обирам всички овации за вечерта , колкото и не скромно да звучи.![]()
To infinity and beyond.
^е не, аз нося. Имам няколко чифта до 7-8см но не повече. Обаче винаги се съобразям с кой излизам, ако е с момче почти колкото мен, да обуя токчета и да съм над него е супер смешно, това най съм го мразила и като видя от страни по-ниско момче.. ауу.
Същото и с по-ниски приятелки, дето и на токчета не достигат реалната ми височина. На моменти и аз се ядосвам на тоя ми комплекс с височината обаче... няма какво да се направи.
Вие пък какво сте се заядосвали![]()
177 см + ток е добре.
Аз като съм 182 см и като искам да обуя ток какво да кажа![]()
Имам едни ботуши на 8 см. ток и като ги обуя просто за никъде не съм.
Та 190 вече не е нормално. ;д
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
^тц тци твойта не е лесна,
но определено по-добре така от колкото някакви запетайки
+Първоначално написано от ThisIsMe
ммм даа ... и аз имам проблем с токчетата ( 178 см съм ) и почти вс обувки са ми такива а приятелките ми с токчета и без са 1 2 глави по ниски от мен също така мн трудно се намира гадже ...
Мисля, че не е толкова важно, дали са къси или дълги. Важното е да се харесваш. Ако пък не...токчета!
Ако имаше 2 метра крак, пак щеше да си недоволна. Не е толкова приятно и да си висок. С мойте 1.75 не съм обувала висока обувка, повече от 3-4смА така ми се искааа...
![]()