- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към силния пол...
Скъпи момчета, с какво държание едно момиче,може да ви отблъсне и обратното?Защо?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Зависи дали си падам по нея. Ако не я харесвам най-вероятно ако много ми досажда или ако е много разлигавена - много го мразя т'ва.
Ако пък я харесвам не би ми пукало.
Надявам се ти помогнах и най-вече Честита Нова Година![]()
Живота е такъв, какъвто е!
ами да ме отблъсне ... зависи до каква степен ми харесва може би ... но до сега не ми се е случвало .... може би като се държи като детенце в 5 клас и не можеш 1 разговор да проведешно пак зависи къде ..
![]()
а иначе може да ме привлече само с поглед ... със усмивка а по-нататък със държанието си ...но пак зависи с каква цел ... дали за приятел или за повече ...
но по принцип най-вече с разговорите ... дали можем да се бъзикаме и да си говорим сериозно .. но и до голяма степен е външния вид !
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Първоначално написано от BGbullet
Честита!А,ако е пиянаНали във виното е истината.
Добави и малко срамежлива и гледай какво става
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Първоначално написано от Fizz
Е,разбира се,че външният вид в началото има голямо значение.Но после идват другите неща.![]()
Първоначално написано от LadyV
![]()
вярно
![]()
![]()
Живота е такъв, какъвто е!
да ... точно .. но просто никой нямаше да го напишеПървоначално написано от LadyV
![]()
а я ти си признай какво направи направо .. какво ни мъчишпияна и срамежлива ... купона на макс.
![]()
Много дърдорех и май ме взеха за откачалкаПървоначално написано от Fizz
![]()
м само ти ли беше пила ... ако не то тогава трудно са си помислили нещо за тебе .. трудно са мислели по-точно
аа и за момиче ... неправи толкова впечатление че не млъкване си единствената
![]()
![]()
Да ме игнорира. Автоматично я игнорирам и аз.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Пияна и срамежлива не съществува в реалния свят
Сега си признай наистина какво си направила снощи
А че си приказвала.. лошо няма.... По принцип. Ако не са били глупости... още по хубаво![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Е,как няма.Първоначално написано от valdesbg
По принцип не пия.Но заради празника врътнахме няколко текили на екс.И май ме беше хванало.Абе много не помня какво съм правила,но падне ли ми пердето пред очите,казвам първото нещо,което ми дойде наум.![]()
Говорих на тема секс и кой знае сега за каква ме имат.![]()
![]()
![]()
Може да ме привлече с външен вид, може да ме отблъсне с външен вид
Да се лигави, да е надменна, да е властна
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
е какво лошо има да говориш за сексние само за това говорим , въпреки че не сме пияни
не се притеснявай бе , напротив на тебе ти е било кеф , щом си се отпуснала а какво мислят другите не трябва да те интересува , иначе ще се сринеш след година-две
![]()
Първоначално написано от Fizz
Не ми дреме какво мислят другите,но ако ти обяснявам за Тантра(ако знаеш какво е това![]()
![]()
![]()
) ...
Не искам да си мисли,че съм леко момиче,защото не съм такова.А не само да ме мине.
![]()
Явка,доста трябва да ме мразиш значиПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
абе няма такива работи бе ... няма лошо да си се отпуснеш и да си развържеш езика ... напротив , от това дали си се бъзикаме нещо , не значи че си лека ... ами че се пак може да си говорим , да се бъзикамепък и какво като си го мисли .. да вземе да пробва нали
![]()
така доказваш , че ти пука за мнението им ... била си на купон се пак , недей да му мислишвчера до където стигнах , сега трябва да се гръмна
![]()
![]()
Мерси!Първоначално написано от Fizz
ЧНГ!
![]()
Дени ти си изключениеПървоначално написано от nymphadora
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд