.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Провалена Нова Година :(

Честита Нова Година на всички ви!
    Да ви се оплача та да ми олекне малко поне, в навечерието на НГ празнуваме само ние двамката аз и приятелката ми, малко след като си казахме пожеланията снощи почнах да паля разни фойеверки на балкона и от които една ракетка която трябваше да излети и да гръмне, се оказа дефектна и само гръмна, впоследствие имахме късмета че ни нямаше нищо но пък счупи една скъпа чаша от взривната вълна, а тези чаши са ни специални един вид като сватбени чаши са и са уникат, и заради това тя ми се разсърди и цялата НГ беше провалена и до момента още ми се сърди, и мен ми е гадно за чашите защото един вид символизира нашата любов и разбирам че е кофти, но чак толкова тежко да го приеме. Благодаря че прочетохте, така поне ми олекна малко!
    Приятен ден на всички ви!
    Две глави мислят по-добре от една!

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    не можеш ли да поръчаш нови, по-различни, да ви гравират имената, без тя да знае и като и ги подариш да се извиниш и да кажеш, че не си искал така да стане, но счупеното носи щастие и може би т'ва е било за добро..

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Всяко зло за добро. Не е ли по-важно, че сте били заедно? А се влияете от някакви странични глупости, които не са толкова фатални и непоправими? Ще си купите нови чаши, които ще са още по-хубави от предишните. Още повече, 'че счупенето носи щастие'.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Ще се оправиш, бре. Материалността не е толкова важна.
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

ПМС-то не прощава.

Поговори с нея, все пак ти не си виновен и няма причина да се сърди. Ако трябва купи нови чаши...
    you can't make people love you.
    you can make them fear you.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Детската градина..омг.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Тя на 5 ли е,че се сърди за глупости?Това жените все недоволни и преди да ме нападнете..имах и аз един случай на една НГ.Колкото и да се постарах да и е добре..пак недоволстваше за нещо.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ок, може да е ядосана, но чак да се сърди...ще й мине, предполагам.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И се радвайте, че вие не сте пострадали. Накарай я да си представи какво е на вас нещо да ви се случи сравнение с една счупена чаша...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Голямо сърдене за една чаша ? О.о
    Разбирам,че са били нещо скъпо за вас,но ти нямаш
    никаква вина в това..
    Поговори с нея,обясни й,че не си виновен ти..Не си
    искал да стане така..Обясни й,че по-важното е,че сте
    заедно и се обичате..А и наистина както казаха:
    "Счупеното носи щастие"..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    на нова година испочупихме вс сервизи в домакина ни .... счупихме дивана и фотиола... испочупихме ботилките от алкохола вътре в къщата.... твоето момиче се сърди за една чаша ... на колко е годинки.. това е глупаво.... и според мен не тряаа нещо тъкова да е символ на любов м/у двама души....
    без ПОДПИС ... xD

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Вместо да благодари,че на вас ви няма нищо,тя се сърди.. Да не би да си искал да стане така,глупава работа.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И ся проблема е че си счупил някаква си чаша, която по нечии критерии символизирала вашата любов?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си