- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя музика звучеше когато срещнахте вашия/вашата партньор?
Тук напишете музиката която е звучала когато сте видели за пръв път вашия/вашата партньор/ка ако изобщо е имала такава.При мен беше Зег зег на Цветелина![]()
Не знам как се казва обаче се сещам малко от текста
Надявах се като малко дете,
мислех си и гледах те ,.,
Преди без теб живях,
но те видях и осъзнах,
че си моя свят
Нямам идея... тогава админа ми говореше![]()
хЪх...
То е :Първоначално написано от wasch0
но те видях и осъзнах,
че си сладък грях...
Песента е "Обичам те" ..
Когато го срещнах, нямаше музика.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
'we no speak americano' - от слушалките на една приятелка![]()
И спря да се върти за миг земята..
ManY G feat Gadnia-Love you
http://vbox7.com/play:173980e7
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Pitbull - Hotel Room Service - когато го видях
а когато го заговорих имаше някаква чалга![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
хахха....ние се срещнахме на гарата преди да отидем на хижа,,,но когато официално се запознахме беше една балада...3 Doors Down - Here Without Youпросто му поискаш огънче а той ме покани на танц
![]()
При бившия ми нямаше музика, защото бяхме на плажа. Но първата песен, която слушахме заедно (от телефона на плажа), беше "Палатка".![]()
Nico - Last summer ..:P
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
за пръв път я видях в училище ии се разминахме по коридорите ;d но като излязохме за 1 път бяхме в един клуб и дънеха някфи HousE ;d
С бившия тръгнахме на един рожден ден, по време на първата целувка беше песента на Мая Нешкова - Рожден ден![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Angerfist - Fuckin Psycho .. от мойте слушалки и тя ме потупа отзад , да пита за накаква книжарница
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!