.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Дайте съвет :)

Ами първо да ви честитя новата година пожелавам ви много приятни мигове.Така нова година и дето се вика ново начало,вчера на купона на който бях се запознах с едно много симпатично момиче,след като се запознахме нали мина се време мина новата година и както знаете на повечето купони има моменти където всички увяхват изведнъж и така и на този купон,забелязах че въпросното момиче не беше в добро настроение и седнах до нея, и започнахме да си говорим,просто много ме впечатли със нея можех да си говоря на всяка тема и така изредихме доста теми поговорихме си и дотам после пак се съживи купона нали танци глупости и всичко свърши.И искам от вас съвет какво да правя,имам и само фейсбук(знам и къде учи де но не вярвам да е добра идеята да отида до даскалото и и да цъфна там ;d ) какво да и пиша и т.н.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Поискай й скайпа..Пишете си,след време я покани
    на среща..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Пиши и като за начало...
    Поискай и скайпа и си пишете...
    След като се мине време и поискай и телефона и я покани да излезете..
    Ако усетиш,че може да стане нещо и намекни,че я харесваш ,но не бързай с това! Първо се опознайте
    Успех ...

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    ами представи си , че в същия момент тя се чуди същото , дали си я харесал ...

ами просто я покани на кафе ... като приятели ... и виж на трезво как ще се държи

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Пиши и във фейсбука, аз така се запознах с повечето си приятели в УЧИЛИЩЕ! ) Ти прецени сам кога точно да й поискаш скайпа, а ако на нея й е приятно в твоята компания докато си чатите, може и тя първа да го поиска... Такамм в скайп лесно ще станете добри приятели разбира се трябва да внимаваш да не твариш много въпросното момиче и да споделяте теми, които смяташ че и на нея би й били интересни поздравявай я понякога с песнички в скайпа, така ще разбереш и какво харесва... след време може да й кажеш ``хайде малко на кафенце`` или нещо от този сорт измисли, за да се видите навън.. така ще се сближите повече, а ако чувствата ти продължат и до тогава може да стане нещо повече... УСПЕХ!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си