- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- време >?
Здравейте на всички. Сигурно не е много интересна темата, ама пък на мен ми стана любопитно ...
Когато правихте секс за първи път за колко време свършихте и успяхте ли за втори дубъл, на колко години сте били и пояснявайте, момче/момиче ...
пп: ако ви се струва тъпа темата, поне се сдържайте малко с коментарите си ... Благодаря за отделеното време : )))
Секса е важно нещо и за него няма възраст. Важно е да го искате и двамата. Няма значение дали правиш секс на 14-15-16 и т.н. ако е с правилния човек може да направиш безброй много повторения.... а колко продължава може минута, 10 или час.
Първоначално написано от alabama4151
... бла бла бла бла бла тея ги знам... като почнете така![]()
... относно повторенията
![]()
![]()
![]()
УСПЕХ да издържаш да правиш колкото искаш повторения...
Давайте конкретни примери със себе си, а не да ми развивате политика (нищо лично)![]()
На трима съм била първа.
Първият - за около 10 минути, защото аз постоянно пищях (беше ми първи) - Беше на 20
Вторият - много , много , много време. Над час сигурно само секс. Беше обрязан - Беше на 17
Третият - пак бая изкара, пак над час, без да свърши, но по-скоро беше от тесният презерватив . Беше на 16.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ем на 16 към 10 минути хаха 1 дубъл... :> беше забавно
хЪх...
Първоначално написано от NomNomNom
ейй, евалата на тея момчета бе :P ... ама и ти не си им се дала :P![]()
Ами да ви кажа, първият път дори не свърших.
Радвам се, че я докарах до оргазъм преди мен.
За мен е важно на нея да й е добре.![]()
Първоначално написано от burpp
,, браво : ))), на колко си бил ?
15![]()
14 и като време 20 минути със всичко - свирки,вагинален и анален.
Fashion and Styling
абе тука всички некви рекордиори бее![]()
иии аззз съм на 14 ама акко издържа 20 мин. направо ще има да черпа
![]()
... Първия път е най-емоционално и свършваш много бързо, а някой които са правили секс не издържат по 20 мин
... иначе евалата машина си : )))