момче съм на 13 год. и никога несам имал сериозна връзка сички ще кажете ти си още млад изчакаи да станеш 8,9 клас но не ми се чака нито ми се изостава с тези неща нече сам само за броиката точно обратното но проблемат е че и никога несам целувал момиче с език и нито сам много красив
какво да правя бихте ли ме посаветвали примерно какво да променя в външният си вид модерна прическа и т.н. и как да се държа на първата среща и на първата ми целувка каво да правя как се прави (нали съм неопитен) и нещо против пъпки ако кажете защото сега сам в побертета и еискам съчуствие или такова отношение "ооооо миличкото маниче" и тем подобни искам само мнения савети и полезни коментари благодаря предварително

имам и друк проблем влубвам се силно знам какво е да загубиш половинката двапати сам се влубвал и двата беше доста силно втоият път бях на 12 и когато моята половинка се премести в друго дск си прерязх вената оказа се че тази вена не е фатална но загубих много кръв и бях в болница две седмици и там разбрах че да живееш е по хубаво но още ме болеше от раздялата

изкам съвет за ВСИчКО

(съжелявам ако има правописни грешки не ми бачка кирилицата и го правя с програма)