.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Помогнете....

Помогнете моля ви....♥ Имам едно неточно познато момче,но си общуваме по скайпа.За мое щастие пратихме си снимки...вече.Не знам далли го харесвам,но ми харесва характера му...кажете какво да направя за да ме хареса повече....каза ми че сам много хубава,но имам чуството,че и той ме харесва толкова колкото аз негоо [/color indigo][/color]

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    покани го на кафе бе то в скайп е кофти ...

а иначе няма какво да направиш , за да му се харесаш ... това ще е грешка ... трябва да те хареса такава каквато си нали ...

успехи

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Кажи му, че искаш да те оправи анално.. Не ще те захаресва, ами ще те заобича направо..

Град
    Sofia citY ;P
    Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    Кажи му, че искаш да те оправи анално.. Не ще те захаресва, ами ще те заобича направо..

ххахахаха .. ами не е лъжа попринцип

мс заа савета физчо ..

Как ти харесва характера му след като (доколкото разбрах) го познаваш само от скайп?
    Иначе го покани да излезнете някъде ... оставете го тоя скайп, фейсбук и т.н.
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от poncho
    Как ти харесва характера му след като (доколкото разбрах) го познаваш само от скайп?
    ако е бил истински и се е 'разкрил' може да се каже че го познава.. Хората във скайп са по освободени, въпреки, че е хубаво да казваш всичко в очите на човека ..

ПТ: Ако е от твоят град, излезте на кафе, разходка.. не знам нещо което и двамата обичате да правите. Така ще се сближите повече (: Успех
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от poncho
    ако е бил истински и се е 'разкрил' може да се каже че го познава.. Хората във скайп са по освободени, въпреки, че е хубаво да казваш всичко в очите на човека ..

ПТ: Ако е от твоят град, излезте на кафе, разходка.. не знам нещо което и двамата обичате да правите. Така ще се сближите повече (: Успех

Да така е,но са много и хората ,които по скайп се правят на такива каквито не са и се държат супер различно... по-добре ще е да излезнат някъде според мен.
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Град
    Sofia citY ;P
    И след такова опознаване в скайп ... не се отчайвай ако 1вия път когато излизате е провал ... точно защото в скайп е по лесно и дори и да згафиш ...

Излезте на по бира .... тогава с удоволствие ще дойде

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ох,този тъп нет.

Имай в предвид,че нещата тук са едни,а на живо-други.Всеки по-голям около теб сигурно е минал през същото и ще ти го каже.

В интернет човек се освобождава и пише каквото си ще,но в реалната действителност е друго.

Има хора,които не спират да говорят по скайп,но на живо и една дума не могат да обелят един на друг.Но може и да си паснете.Така,че откажи се от тези тъпизми по скайп и се вижте.Само тогава може да се разбере какво,как и що.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен
    Колко е забавно да си малка неориентирана патка ;д ;д Няма страшно след някоя друга годинка ще знаеш какво да правиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си