.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:

Защо съм такаваа..!

Винаги съм била страшно ревнива ,не само към човека до себе си ,а и към приятелките си ..
    В последно време от тази приятелска ревност се побърквам страшно много,вбесявам се от най-малкото нещо. Не го чувствам към всичките си приятели,но появи ли се-не се издържам!И се притеснявам,че по този начин мога да ги отблъсна от себе си,защото не всеки може би ще го приеме добре. Моля ви кажете ми как да се справя.. Знам,че темата може да ви се стори супер тъпа,но на мен това наистина ми е и винаги ми е било голям проблем!
    Благодаря ! И Честита Нова Година!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    За ревността по дефиниция няма причина, всичко е в главата на индивида. Така че няма магическо хапче, което да ти помогне.

Ако се интересуваш от психология... самоанализирай се, и виж защо се появява тази ревност, кога и към кого. Какво маскира и прикрива и се опитай да го промениш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    не мисля ,че е възможно да се контролира..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    И аз преди бях много ревнива към всичко и всички.
    Сега си имам моя територия свързана с познанията ми в разни области , та там никой не идва и ревност - няма.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

според мен просто когато забележиш,че започваш да ревнуваш си казваш STOP и се опитваш да не приемаш нещата навътре...
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    За ревността по дефиниция няма причина, всичко е в главата на индивида. Така че няма магическо хапче, което да ти помогне.

Ако се интересуваш от психология... самоанализирай се, и виж защо се появява тази ревност, кога и към кого. Какво маскира и прикрива и се опитай да го промениш.
    Прав е.
    хЪх...

Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от arizona
    според мен просто когато забележиш,че започваш да ревнуваш си казваш STOP и се опитваш да не приемаш нещата навътре...
    Опитвам..... амаа

Град
    h.

Мега фен
    еми, научи се да се владееш. ние няма как да ти помогнем.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Разбери кое те кара да бъдеш ревнива, запитай се, има ли причина да ревнуваш. Като с цигарите е - ако не положиш усилия да ги преодолееш с тях ще си умреш. Недей да го показваш по никакъв начин.

Цитирай Първоначално написано от burpp
    Разбери кое те кара да бъдеш ревнива, запитай се, има ли причина да ревнуваш. Като с цигарите е - ако не положиш усилия да ги преодолееш с тях ще си умреш. Недей да го показваш по никакъв начин.
    +1
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Град
    in Wonderland .. (:
    Замислям се често. Реално погледнато няма причина. Но някакси понякога започвам да се нервя от държанието към другите.. за мен това си е чиста ревност.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Виж сега ,немога да ти помогна кой-знае колко ,но ще ти дам пример с мен.
    По принцип съм страшно ревнив и ако не се сдържах сигурно нямаше да остане човек с ненатрошени капачки
    Ако неможеш да го преодолееш ,просто се опитай да не губиш контрол .Разсейвай се с нещо и ще ти е по-леко. И на мене ми се иска да има копче за спиране ,ама ...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    В пубертета нали сме ставали по-чувствителни,нервни...всяка емоция е по-изострена.

А и може да си толкова раздразнителна,ако трябва да ти идва или вече е дошло.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Цитирай Първоначално написано от arizona
    Опитвам..... амаа
    Не става само с опитвам.. Трябва да го искаш,да вярваш,че можеш да се справиш и най-вече наистина да се опиташ да не възприемаш навътре нещата,от които изпитваш това!

Повече от фен Аватара на autumn666
    Аз преди много се филмирах и много ревнувах всички близки хора. Знам, че чувството е ужасно... Особено много ревнувах гаджето ми... Всеки път, като го виждах да говори с друго момиче, направо се разяждах отвътре о.О Но след време просто спря да ми пука, вдигнах си самочувствието, казах си, че съм най-добрата - няма да намери по-добра от мен, а и няма да търси Пък и се примирих, че не може да съм толкова тъпа, че да не му давам да си има приятелки, или познати момичета, това би било повърхностно... Просто стани непукист и си живей живота на макс ! ^.-

Цитирай Първоначално написано от poncho
    +1
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от autumn666
    Аз преди много се филмирах и много ревнувах всички близки хора. Знам, че чувството е ужасно... Особено много ревнувах гаджето ми... Всеки път, като го виждах да говори с друго момиче, направо се разяждах отвътре о.О Но след време просто спря да ми пука, вдигнах си самочувствието, казах си, че съм най-добрата - няма да намери по-добра от мен, а и няма да търси Пък и се примирих, че не може да съм толкова тъпа, че да не му давам да си има приятелки, или познати момичета, това би било повърхностно... Просто стани непукист и си живей живота на макс ! ^.-
    За момче по бих била съгласна и може би не бих искала да премахна това чувство,но към приятелите ми определено ми пречи.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Контролирай се.. Ние няма как да ти помогнем.. Просто ,когато това чувство се появява,опитай се да се овладееш и да не мислиш за това.. И наистина открий каква е причината да ревнуваш някои от приятелите си (: Повярвай ми,няма как да е без причина тази ревност.. Всичко е в главата ти и само ти самата можеш да си помогнеш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Контролирай се.. Ние няма как да ти помогнем.. Просто ,когато това чувство се появява,опитай се да се овладееш и да не мислиш за това.. И наистина открий каква е причината да ревнуваш някои от приятелите си (: Повярвай ми,няма как да е без причина тази ревност.. Всичко е в главата ти и само ти самата можеш да си помогнеш..
    Ами да и аз съм се замисляла и може би причината я знам каква е . тя значи много за мен ,общо взето добра приятелка ми е,но в същото време тя явно не мисли същото за мен,смята ,че няма приятели и се ядосвам.Но в същото време общува с други,виждам ,че е близка с тях и сякаш от това се дразня :/ .

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Седни си на дупето.Замисли се добре,има ли причина изобщо от тези негативни неща в мозъчето ти?
    Ако един приятел ти е ПРИЯТЕЛ,то..той ще бъде до край.Изгубиш ли го - толкова и ти е бил приятел
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Темата е от 1ви Януари....

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си