Аааа ебаси филма.... а тоя пич е голям актьор от всякъде. И вярно има нужда от психиатър, не психолог, психиатър.
А ти защо се връзваш на очевидно дебилщините дето ги плещи не знам. Аргумента "Обичам го" не се приема.
По принцип го описваш все едно е някакъв бог. Което говори че той тотално има контрол над теб.. волно или неволно от твоя страна. Което пък ме навежда че просто си част от играта му, която (вероятно) дори и той не осъзнава.
Какво да направиш ли... звъниш на ония с белите престилки и им разказваш всичко това. После те ще знаят за какво иде реч и как да го третират. По принцип ако имам достъп до тоя човек... много лесно мога да го разоблича какво и да се види че просто си измисля.
И тъй.. жестоко, ама пича е трагичен случай станал. И пак ти казвам "Обичам го" е невалиден аргумент ако искаш да му се връзваш на играта. Ти си част от нея. Бягай докато е време, ако не можеш да се справиш със ситуацията. Нямаш отговорност към него никаква. Ако си внушаваш такава.... значи още повече са те оплели.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House