.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

не мога да танцувам

Проблебът ми е, че имам голямо желание да танцувам когато съм на дискотека, но нещо не ми се получава. Притеснявам се от това, че въобще немога да танцувам и винаги си мисля, че някои може да започне да ми се подиграва заради това.
    Моля ви дайте ми някъкви съвети, клипове или просто ми кажете някои движения.

Град
    Шумен
    Не мисля, че на дискотеката някой го е грижа за това кой как танцува, но както и да е. Напиши примерно "dance moves" в ютуб, ако там не намериш нещо... хм... Хващаш някой каубoй да ти среля около ходилата, ще видиш как бързо ще се научиш да подскачаш
    Don't deny the obvious...

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    аз ще те науча да танцуваш....даже измислям нови движения в диското... ко да се праи трябва да се импровизира

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Съмнявам се да не можеш да танцуваш..
    То ти идва отвътре,но просто от притеснението нищо не
    можеш да правиш..Отпусни се..
    Ще видиш,че всичко ще се получи идеално..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аз след 4-5 чашки играя кючеци на масата, въпреки, че не обичам тази музика и хал хабер си нямам как се танцува. Важното е да се забавляваш, на никой не му пука как танцуваш.

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Хвани някого, който може да танцува, и го помоли да те научи. Или пробвай в интернет. И аз не мога да танцувам... като кон съм в краката.

Град
    Руsеее
    всъщност танците като кючек и ннякои по специфични,не са такива,кооито погат да се научат с урок,както хорото илли самбата а и както някоои други казаха,никой не гледа теб на дискотеката,щот повечето са пияни и освен,че те виждат размазано,сигурно даже и не те виждат просто се отпусни,купи си пендари и вкъщи се забавлявай и когато отидеш на диско да знайш кво да прайш[/i]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си