- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за една нощ или нещо повече?
Здравейте всички, ЧНГ! Имам един въпрос, който ме тормози от известно време: предпочитате да правите секс за 1 нощ, с момиче/момче, което сте срещнали наскоро или предпочитате да го правите със някого, когото познавате от повече време и/или имате връзка? Повечето от вас предимно секс ли търсят или все пак е важна и връзката, и до каква степен се познавате с интимния си партньор?![]()
Зависи, какво реша, че искам. Ако не съм обвързан и искам да правя секс, просто ще си намеря някоя и ще бъде "секс за една нощ".
Ако съм обвързан и държа на човека с когото съм, както е сега, на това ще държа повече. Този секс за мен е по-важен, по-интимен, с повече чувства, дори любов.
за мен е важна връзката, тогава секса не е просто секс, а много повече....
6б3З10
аз предпочитам с някой,който познавам от по-дълго време
винаги това се е отнасяло за мен и ще продължава да е така ..Първоначално написано от glamouros
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз лично предпочитам секс основан върху едно много интересно приятелство,така че всяка дума да е като свалка,през първата седмица,месец и т.н.![]()
![]()
с 2 думи търся секс и закачка със надежден човек,но не и връзка.Връзките не са за мен,просто винаги свършват зле![]()
~девойче съм~
много точно казаноПървоначално написано от bootyboy
![]()
+10Първоначално написано от bootyboy
Така си е аз винаги съм предпочитал сериозните взаимоотношения,за мен самото понятие секс си е малко гадно и не го обичам. Това изживяване за мен е правене на любов и трябва да го правиш с човек на които държиш и обичаш.Смея да кажа че до сега през живота ми съм правил само 2 пъти секс и то без никакви чувства един път за 1 вечер с непознато момиче на което не научих така и така името. И един път с една моя сеиризна приятелка с която наистина правехме перфектна любов,но един път и бях много,много ядосан и не беше и даже както се казва (секс за здобряване),а просто си я чуках тогава без чувства и ми беше много гадно след това
![]()
За мен любовта е от изключително значение...![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Секса за една нощ си е само за една нощ,за мен ако в един секс няма чувства то няма смисъл въобще да го правиш...лично аз така мисля...залагам на любовта!
+1Първоначално написано от bootyboy
хЪх...
Сексът за една нощ може да бъде невероятно изживяване ... И какво вече установих, че за връзка не ставам май ще заложа на това![]()
на първо място гледам да се разбираме и да се чувстваме добре един с друг.. пък след това идва и секса...![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
само аз ли разграничавам секса от връзката??
знам че едното идва с другото,но всеки знае че едното и другото могат по отделно![]()
пък и си мисля че точно на мен не ми трябват драмите и размътването на мозъка от тея любовни истории... обичала съм и обичам,знам какво епросто не мисля че съм готова за любов
![]()
~девойче съм~
Секса за една нощ е готин,ама понякога може да си вкараш и автогол с него и да не ти хареса грам.
Fashion and Styling
dimdim, интересен начин на мислене, определено ми допада.
Никак не харесвам секса за една вечер, нито 2мата знаят кой кво харесва, нито пък са мотивирани да се стараят. Може би затова често се получават недотам добри изпълнения. Говоря И от личен опит.
Връзката може и да е чисто сексуална и не толкова емоционално ангажираща (думата "обвързан/а" все по-често ми звучи като "вързан/а"). Просто хубав секс с човек, който ви привлича.
Според зависи от момичето и за какво съм настроен
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Предпочитам да е с човек, който познавам.
Трагедията е пълна...
Определено няма да повторя секса за една нощт,тотално се отказах от тези изпълнения...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..