- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Някой имал ли е ИТП? (Извънтелесно преживяване)
А също така една вечер/сутрин 3 часа /отдавна още бях на 15/ сънувах как майка ми ме буди /беше лятото отивахме на море/
и започва да ми говори, че трябва да ставам, да се обличам..нали се сещате. И когато се събудих беше съвсем същото.
и тя ми каза:
-Разбра ли?
И аз се чудих как това стана
Смисъл сънувам това което се случва
Не си сънувала, просто все още не си била будна напълно и си чула това, което ти е говорила ;д
Сънна парализа знам какво е и е много гадно наистина , аз искам ИТП , да мога да си обикааааалям през нощта![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Днес ми се случи ... много гадно беше...
Легнах след обяд и си гледам ТВ... и по едно време съм заспал.
Сънувах разни неща някакъв ме гонише да ме убива и т.н.
Накрая ми просветна, че това е сън и реших да се събудя. По принцип, както споменах в някоя от страниците на тази тема, когато искам да се събудя се самоубивам в съня си(странен метод, но действа) И така реших да се събудя и се хвърлих от една висока тераса... Летя надолу към земята и към края АЗ останах във въздуха и гледам как тялото ми пада и се разпльоква на земята
WTF ... Ами сега как ще се събудя... 5-10 мин. си стоя във въздуха и си мисля как да се събудя... Почнах да се опитвам да отворя очи по някакъв начин и аз не знам как... и ми се отвори само едното око... виждах стаята и чувах телевизора съвсем ясно (даваха някакъв филм) не можех да си мърдам ръце, крака, цялото тяло и едното ми отворено око... гледах в една точка и ръкомахах с ръце (но не с моите). Окото ми бавно почна да се затваря, а аз се опитвах да го държа отворено, но не ставаше... Накрая се затвори напълно и стоях 1 мин, може би със затворени очи и обездвижен, но въпреки това чувах телевизора (съвсем ясно). Отвориха ми се очите и вече можех да си движа тялото нормално....
Супер странно беше... не знам как ще спа тази вечер
Много дълго стана... ама подробностите са важни.
От какво може да се получава това? Не съм заспивал с нагласата за ИТП или нещо подобно, а и от месец не съм мислил за това... а то просто се случи... пффф много гадно... страх ме е да не мога да се събудя![]()
ох, успокоих се малко
А това, че не можах да се събудя опасно ли е :X
пф :X
Една приятелка пък разправя, че докато опитвала да излезе от тялото си и повреме на акта си отворила очите и видяла някви хора в стаята (а точно тя не вярваше в такива неща)![]()
Имам един въпрос към преживялите ИТП!
Ако в стаята е тъмно и ви се получи .. виждате ли нещо в тъмното?![]()
Или трябва да е светло?
мхм... да видиш тялото ти - безценно
Ама ако е мноого тъмно .. виждаш ли нещо?
Сру за тъпите въпроси .. (решила съм тази вечер да се пробвам пак)![]()
ти в много тъмно виждаш ли ? да се пробваш... пробвай... лягай си без за ти се спи, лягаш по гръб и стискаш очи. По едно време ще усетиш как се отделяш от тялото, ще изтръпнеш цялата, не се мъчи да се събудиш, просто стани и се обърни - ще видиш как спиш. И не ходи много далеч че изгубиш ли тялото ти - кома...![]()
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 02-25-2012 на 20:27
Да де .. това го разбрах!
Ама юргана? Ако съм завита ще има ли някакъв проблем при ставането?
не... ти си в безтегловност, аз първия път се чудих как да стъпя някъде... просто се хвани за нещо и стъпи на земята.като искаш да се съединиш с тялото и да се събудиш просто легни върхо тялото и почни да шаваш и да викаш - никой няма да те чуе споко, и ще се събудиш...
![]()
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 02-25-2012 на 20:35
първия път е мн гадно отлепянето да знайш... ще се събудиш след 10 секунди със 180 пулс ;d
Последното за комата е глупост. Не съм имал ИТП, но съм чел много за този феномен и категорично се посочва, че опасност от него няма. Даже някои хора, които са го преживели, твърдят, че имало някаква златна нишка, която ги свързвала с тялото им и по този начин нямало как да се "изгубиш".
Първоначално написано от Nietzsche
Много интересна тема! Не съм имала такива неща, а и ме е страх. Четох много за ИТП и също не е споменато нищо за кома. Има сребърна нишка която свързва астралното тяло с физическото и с отдалечаването тя изтънява. Това прочетох, а до колко е вярно не знамСега мисля да почна да си водя сънен дневник, че много си забравям сънищата
![]()
не съм виждал такава нишка...
А добре де.. ти като си излезеш от тялото нали сърцето ти бие много бързо?После (преди да се прибереш обратно) пулса дали се успокоява?Не е ли вредно за тялото пулса ти да е толкова бърз, да кажем часове наред (ако си решил да обикаляш някъде)?
аз пък когато се унеса за малко и после като се стресна и се събудя ми се завива свят и някак си се вкопчвам в леглото и ми трябват няколко секунди за да се оправя
няма такова нещо... самото отделяне си е зор... ако не знаеш какво правиш ще се мъчиш да се събудиш което си е зор... като се събудиш около 1 минута няма да можеш са мръднеш, само ще гледаш. Цаката е да си отпуснат и като почнеш да изтръпваш да не се мъчиш да се събудиш. След минута две ще усетиш как краката ти са във въздуха и след още една ще си станал вече. И аз бях чел че имало нишка към тялото, но не съм виждал такаваа и аз съм обикалял из стаята не съм ходил далеч. Най лесния начин за свързване е като почнеш да скачаш и да се мърдаш. Пак ще усетиш изтръпване и като влезеш пак в тялото 1 минута няма да можеш да мърдаш. След това всичко си е нормално.
А кога беше учестеният пулс?Аз и една приятелка се опитваме да се навием, но мен ме е шубе нещоТи виждал ли си някакви от тези други обитатели на астралния свят?Духове, други души..?
А пробвал ли си да докоснеш някой или себе си?Самата душа как изглежда - прозрачна или..?Наистина всичко това ми е много странно.![]()