.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 189
    А също така една вечер/сутрин 3 часа /отдавна още бях на 15/ сънувах как майка ми ме буди /беше лятото отивахме на море/
    и започва да ми говори, че трябва да ставам, да се обличам..нали се сещате. И когато се събудих беше съвсем същото.
    и тя ми каза:
    -Разбра ли?
    И аз се чудих как това стана
    Смисъл сънувам това което се случва

Голям фен Аватара на supersonic0
    Не си сънувала, просто все още не си била будна напълно и си чула това, което ти е говорила ;д

Сънна парализа знам какво е и е много гадно наистина , аз искам ИТП , да мога да си обикааааалям през нощта
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Днес ми се случи ... много гадно беше...

Легнах след обяд и си гледам ТВ... и по едно време съм заспал.
    Сънувах разни неща някакъв ме гонише да ме убива и т.н.
    Накрая ми просветна, че това е сън и реших да се събудя. По принцип, както споменах в някоя от страниците на тази тема, когато искам да се събудя се самоубивам в съня си (странен метод, но действа) И така реших да се събудя и се хвърлих от една висока тераса... Летя надолу към земята и към края АЗ останах във въздуха и гледам как тялото ми пада и се разпльоква на земята WTF ... Ами сега как ще се събудя... 5-10 мин. си стоя във въздуха и си мисля как да се събудя... Почнах да се опитвам да отворя очи по някакъв начин и аз не знам как... и ми се отвори само едното око... виждах стаята и чувах телевизора съвсем ясно (даваха някакъв филм) не можех да си мърдам ръце, крака, цялото тяло и едното ми отворено око... гледах в една точка и ръкомахах с ръце (но не с моите). Окото ми бавно почна да се затваря, а аз се опитвах да го държа отворено, но не ставаше... Накрая се затвори напълно и стоях 1 мин, може би със затворени очи и обездвижен, но въпреки това чувах телевизора (съвсем ясно). Отвориха ми се очите и вече можех да си движа тялото нормално....
    Супер странно беше... не знам как ще спа тази вечер

Много дълго стана... ама подробностите са важни.

От какво може да се получава това? Не съм заспивал с нагласата за ИТП или нещо подобно, а и от месец не съм мислил за това... а то просто се случи... пффф много гадно... страх ме е да не мога да се събудя

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Да, много добре си го описал. Същото е, особено с отварянето на едното око и като се затвори само, а не можеш да го удържиш.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

ох, успокоих се малко

А това, че не можах да се събудя опасно ли е :X

пф :X

Една приятелка пък разправя, че докато опитвала да излезе от тялото си и повреме на акта си отворила очите и видяла някви хора в стаята (а точно тя не вярваше в такива неща)

Голям фен Аватара на ♥
    Имам един въпрос към преживялите ИТП!
    Ако в стаята е тъмно и ви се получи .. виждате ли нещо в тъмното?
    Или трябва да е светло?

Голям фен Аватара на ♥
    Цитирай Първоначално написано от webmast3rche Виж мнението
    Е аз венъж сутринта, преди да се събудя, бях нещо супер много ядосан на сън, карах се с някой и на сън хващам нещо и го троша и в следващия момент се събуждам и дистанционното ми за климатика е на 3 парчета строшено... направо несъзнателно го счупих и после ме беше супер яд.. такова нещо не ми се беше случвало ама ето.. И после баща ми като ме пита как го строши - ходи му обяснявай..
    Не искам да съм на мястото на момичето/момчето което лежи до теб ...

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от Виж мнението
    Имам един въпрос към преживялите ИТП!
    Ако в стаята е тъмно и ви се получи .. виждате ли нещо в тъмното?
    Или трябва да е светло?
    не... виждаш всичко както си виждаш нормално, дори виждаш тялото ти... преживяването е супер реално и яко, от 4 месеца не съм имал, а и не мога да се изкарам извън тялото... става при случайност когато се опитам не става

Голям фен Аватара на ♥
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    не... виждаш всичко както си виждаш нормално, дори виждаш тялото ти... преживяването е супер реално и яко, от 4 месеца не съм имал, а и не мога да се изкарам извън тялото... става при случайност когато се опитам не става
    Значи ако е тъмно го виждаш както си е .. тъмнo?

Град
    мхм... да видиш тялото ти - безценно

Голям фен Аватара на ♥
    Ама ако е мноого тъмно .. виждаш ли нещо?
    Сру за тъпите въпроси .. (решила съм тази вечер да се пробвам пак)

Град
    ти в много тъмно виждаш ли ? да се пробваш... пробвай... лягай си без за ти се спи, лягаш по гръб и стискаш очи. По едно време ще усетиш как се отделяш от тялото, ще изтръпнеш цялата, не се мъчи да се събудиш, просто стани и се обърни - ще видиш как спиш. И не ходи много далеч че изгубиш ли тялото ти - кома...
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 02-25-2012 на 20:27

Голям фен Аватара на ♥
    Да де .. това го разбрах!
    Ама юргана? Ако съм завита ще има ли някакъв проблем при ставането?

Град
    не... ти си в безтегловност, аз първия път се чудих как да стъпя някъде... просто се хвани за нещо и стъпи на земята. като искаш да се съединиш с тялото и да се събудиш просто легни върхо тялото и почни да шаваш и да викаш - никой няма да те чуе споко, и ще се събудиш...
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 02-25-2012 на 20:35

Голям фен Аватара на ♥
    Оке .. мерси много (hug)

Град
    първия път е мн гадно отлепянето да знайш... ще се събудиш след 10 секунди със 180 пулс ;d

ти в много тъмно виждаш ли ? да се пробваш... пробвай... лягай си без за ти се спи, лягаш по гръб и стискаш очи. По едно време ще усетиш как се отделяш от тялото, ще изтръпнеш цялата, не се мъчи да се събудиш, просто стани и се обърни - ще видиш как спиш. И не ходи много далеч че изгубиш ли тялото ти - кома...
    Последното за комата е глупост. Не съм имал ИТП, но съм чел много за този феномен и категорично се посочва, че опасност от него няма. Даже някои хора, които са го преживели, твърдят, че имало някаква златна нишка, която ги свързвала с тялото им и по този начин нямало как да се "изгубиш".
    Цитирай Първоначално написано от Nietzsche
    Whenever I climb I am followed by a dog called Ego.

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Много интересна тема! Не съм имала такива неща, а и ме е страх. Четох много за ИТП и също не е споменато нищо за кома. Има сребърна нишка която свързва астралното тяло с физическото и с отдалечаването тя изтънява. Това прочетох, а до колко е вярно не знам Сега мисля да почна да си водя сънен дневник, че много си забравям сънищата

Град
    не съм виждал такава нишка...

Голям фен Аватара на Mirage3
    Колко време отнема това?
    И може ли да обясниш общо взето как да се подготвя за него.

А добре де.. ти като си излезеш от тялото нали сърцето ти бие много бързо?После (преди да се прибереш обратно) пулса дали се успокоява?Не е ли вредно за тялото пулса ти да е толкова бърз, да кажем часове наред (ако си решил да обикаляш някъде)?

аз пък когато се унеса за малко и после като се стресна и се събудя ми се завива свят и някак си се вкопчвам в леглото и ми трябват няколко секунди за да се оправя

Град
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    А добре де.. ти като си излезеш от тялото нали сърцето ти бие много бързо?После (преди да се прибереш обратно) пулса дали се успокоява?Не е ли вредно за тялото пулса ти да е толкова бърз, да кажем часове наред (ако си решил да обикаляш някъде)?
    няма такова нещо... самото отделяне си е зор... ако не знаеш какво правиш ще се мъчиш да се събудиш което си е зор... като се събудиш около 1 минута няма да можеш са мръднеш, само ще гледаш. Цаката е да си отпуснат и като почнеш да изтръпваш да не се мъчиш да се събудиш. След минута две ще усетиш как краката ти са във въздуха и след още една ще си станал вече. И аз бях чел че имало нишка към тялото, но не съм виждал такава а и аз съм обикалял из стаята не съм ходил далеч. Най лесния начин за свързване е като почнеш да скачаш и да се мърдаш. Пак ще усетиш изтръпване и като влезеш пак в тялото 1 минута няма да можеш да мърдаш. След това всичко си е нормално.

А кога беше учестеният пулс?Аз и една приятелка се опитваме да се навием, но мен ме е шубе нещо Ти виждал ли си някакви от тези други обитатели на астралния свят?Духове, други души..?
    А пробвал ли си да докоснеш някой или себе си?Самата душа как изглежда - прозрачна или..?Наистина всичко това ми е много странно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си