.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 189
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    При мен като се замисля си беше сънна парализа. След всеки от сънищата, изпадах в такава, виждах полилея над мен, но не се събуждах. Не можех да мръдна и пак заспивах и сънувах отново.

А осъзнатото сънуване може ли да се смята за извънтелесно преживяване?
    различни са... при съзнателното сънуване съм имал случай когато съм с отворени очи, гледам но съня върви. Извънтелесното е буквално да си извън тялото. Виждаш всичко около теб, включително и как спи тялото. Чел съм че като излезеш не трябва много да се отдалечаваш от тялото, понеже ако го изгубиш изпадаш в кома.
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 01-24-2012 на 19:50

Мега фен Аватара на koshtramba
    Хммм, това значи не ми се е случвало, но скоро ще опитам. Пак ли става на сън? Или в полу-будно състояние? Защото четох, че може в и двете. Дори е най-добре да се изпробва веднага щом си се събудил, докато си бил във фаза, така да се каже.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    В последно време сънувам постоянно, ама постоянно. Няколко съня за 1 вечер, за 2-3 часа сън пак няколко. И супер ярки,реални, помня ги до най-малкия детайл. И просто ...усещам емоциите, които усещам в съня, отдавна не ми се беше случвало.
    Everything changes, but beauty remains ...

Такам , гледам тук говорите пълните глупости за сънната парализа Сънната парализа не е сън в сън в сън в т.н.... Сънната парализа е когато спиш , но си буден , тоест тялото ти спи , но ти виждаш всичко около теб... Не можеш да се мърдаш (от там идва парализа) , можеш само да гледаш! По принцип,когато един човек е в сънна парализа , тялото му е изтръпнало и чува силен шум в ушите и сърцето му бие като реактивен двигател. Сънната парализа трае секунди , но ако си силен (психически) и се успокоиш и започнеш да я контролираш ще можеш да издържиш по дълго , ако не се лъжа , това е една от фазите към ИТП-то. А ако някой ми каже , как да направя това ИТП , ще съм му мн благодарен , щото ще ми е много приятно да гледам момичето което харесвам , как спи
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Цитирай Първоначално написано от kireca Виж мнението
    Такам , гледам тук говорите пълните глупости за сънната парализа Сънната парализа не е сън в сън в сън в т.н.... Сънната парализа е когато спиш , но си буден , тоест тялото ти спи , но ти виждаш всичко около теб... Не можеш да се мърдаш (от там идва парализа) , можеш само да гледаш! По принцип,когато един човек е в сънна парализа , тялото му е изтръпнало и чува силен шум в ушите и сърцето му бие като реактивен двигател. Сънната парализа трае секунди , но ако си силен (психически) и се успокоиш и започнеш да я контролираш ще можеш да издържиш по дълго , ако не се лъжа , това е една от фазите към ИТП-то. А ако някой ми каже , как да направя това ИТП , ще съм му мн благодарен , щото ще ми е много приятно да гледам момичето което харесвам , как спи
    Да, и аз бих искал да знам как точно се постига.. Пробвах преди няколко дни но не се получи :/
    OverRuled // Rise Above Hate..........

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    В последно време сънувам постоянно, ама постоянно. Няколко съня за 1 вечер, за 2-3 часа сън пак няколко. И супер ярки,реални, помня ги до най-малкия детайл. И просто ...усещам емоциите, които усещам в съня, отдавна не ми се беше случвало.
    Това с емоциите и на мен ми се случва често.
    Иначе снощи прочетох всички страници и имаше на една картинка описан метод как да изпаднеш в сънна парализа и аз понеже съм много любопитна и всичко трябва да опитам и го пробвах като си легнах. Направих точно както е описано, но в началото не усещах нищо. След около 10-15мин вече започнах да усещам напрежение в мускулите си по цялото тяло, все едно нещо от мен се опитва да се откъсне, но само до там. Бях решила по едно време, че няма да се получи и точно тогава усетих тези вибрации, за които говорите. Много се стреснах и реших, че ще се случи, но вибрациите отминаха и нищо отново. След това не знам колко точно време е минало и отново същите вибрации, но много по силни. Цялото ми тяло изтръпна и имах чувството, че сърцето ми ще изскочи всеки миг. Имах чувството, че цялата се треса и тогава помислих, че се събудих и застанах в седнало положение на леглото. Когато сведох глава се видях как все още спя?!?! Аз се панирах и започнах да си повтарям "Събуди се, събуди се" и накрая се събудих. След това обаче сънувах друго, което не помня.
    И така.. не знам дали наистина се е случили или просто мозъка ми е запечатал случките на останалите, които прочетох и си го е измислил това. Странна работа.
    Последно редактирано от Bukuuu : 02-01-2012 на 05:13

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Голям фен Аватара на ♥
    Много искам да го направя, но тъкмо когато мускулите ми почнат да изтръпват чувам много странни звуци, имам чувството, че има някой в стаята и си отварям очите!
    Гледах филма (Insidious) и ме е страх да не се случи и с мен, защото точно за това не искам да продължа, защото си мисля, че има някакъв дух в стаята и ако аз се отделя от тялото си той ще влезе ..
    Знам, че звучи много тъпо, но аз съм голям филмар на тема паранормални неща!
    Колкото до осъзнати сънища.. никога не съм имала, дори не помня да съм имала сънища!

Не успях да изчета всички мнения, тъй като не съм малко и се извинявам, ако повтарям казаното от някой друг до сега.

Първото с което свързвам ИТП е друг феномен наречен сомати. Соматито е висша фирма на медитация, при която духът напуска тялото. Тялото се втвърдява ("вкаменява") и може да престои така много време десетки, хиляди години, най-общо казано тялото един вид се самосъхранява. Духът, напуснал тялото, след известно време се връща обратно и животът на човек си продължава съвсем нормално. Но през времето, когато човек е във сомати духът му събира информация (която в нормално състояние не е достъпна), преживява различни неща. Но понякога духът може и да не се върне в тялото и то остава така "вкаменено". И това ИТП ми звучи по същия начин, но явно се случва най-често по случайност. Аз лично не мога да си го обясня точно, но това нещо се случва в моменти с по-голямо емоционалност от обикновено.
    Аз лично не съм преживявала ИТП, но и ми се струва малко страшничко, тъй като както вече казах, го свързвам със сомати, при което духът не винаги се завръща в тялото. Но съм сънувала, че преживявам такова нещо. (сън във сън Сънувам, че спя и се събуждам и гледам отгоре собственото си тяло. Беше наистина много страшничко и като се наплаших наистина много вече се събудих наистина!

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Незнам дали е сънна прализа ама ми се случвало такова странно нещо.
    Един ден си бях легнала на леглото (изморена) и по едно време усетих как не можех да си мърдам тялото.Нито крака,нито ръце нищо.Изведнъж направих опит да си вдигна ръката и рязко я пуснах на долу.Като ми удари крака се стреснах си и сякаш си отворих очите.Което е странно защото през цялото време ми бяха отворени.Все едно съм си отворила отворените очи. Абе много беше странно ....
    Женско съм ;]

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    Wow! Май само моят живот е толкова скучен

Между другото, тея дето са имали ИТП я да кажат имало ли е "черни същества от низш астрален произход", които ви нападат, щото като се порових ето какво открих:

http://indigota.com/index.php?topic=2283.0

Особено това: http://indigota.com/index.php?topic=1229.0

Звучи ми напълно измишльотина

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от ZeroPoinT Виж мнението
    Wow! Май само моят живот е толкова скучен

Между другото, тея дето са имали ИТП я да кажат имало ли е "черни същества от низш астрален произход", които ви нападат, щото като се порових ето какво открих:

http://indigota.com/index.php?topic=2283.0

Особено това: http://indigota.com/index.php?topic=1229.0

Звучи ми напълно измишльотина

Много благодаря за линковете!!

Уф, аз съм голяма патка. Пак ми се случи, тъкмо се събуждах и изведнъж се възнесох на себе си и напред, като за щастие не се видях как спя :Х но малко преди краката ми да стигнат прозореца, се изплаших, че ще падна от 8ми етаж, стреснах се и отново прекратих ИТП. -.- Дано като пак ми се случи, съм по- смела. Или пък наистина е опасно?

Иначе, по мое мнение, "черни същества от низш астрален произход" е напълно възможно да изскочат отнякъде, все пак по време на ИТП не се намираме във физическия свят. Може би за това ме хваща шубето.

И друго, чак сега забелязвам от колко много източници ни заливат с информация и догадки за ИТП, астрали, др. светове и т.н. Списание 'Уич', играта "Супер Марио" ( в която междувпрочем са намесени и халюциогенни) и множество филми... Сякаш изпускат по малко инфо, но с каква цел : ?
    always late but worth the wait!

Веднъж ми се случи в съня си да осъзная ,че това не е реално и правех каквото си поискам, но това беше едва когато бях на 9 годинки не съм имал оттогава такива случаи

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ИТП-тата са ми интересни доста и съм искала и аз да имам, опитвала съм дори, обаче ме хваща страх :Д
    А сънна парализа дано никога не ми се случва,защото се ужасявам.

И между другото, можете да се научите да контролирате сънищата си. Доста е интересно. Аз още не съм се решила да го напарвя, но имам намерение.
    Everything changes, but beauty remains ...

Аз пък съм на мнение, че не е нужно "да се учим" да контролираме сънищата си или да предизвикваме ИТП и т.н.
    Тези неща се случват по естествен начин, т.ч. защо да ги насилваме?

Голям фен Аватара на Mirage3
    Аз пък вчера се събудих с адски силно сърцебиене... Сърцето ми подскачаше като лудо направо. :X В съня ми ме гонеха някви турци. xDD Ама мен обикновенно ме гонят в сънищата ми, тъй че не беше нищо особенно. Просто единственото, което чувах в съня ми беше сърцебиенето, сякаш сърцето ми щеше да изскочи. Реших да го укротя малко и се събудих. xDD

Bukuu , става ли да обясниш как точно си постигнала ИТП и там другите , как сте го направили ?
    И още нещо , на някой случвало ли му се е това : Сънувах някакъв много дълъг сън , накрая на този сън отидох във някакъв квартал и застанах пред някакъв блок и след това натиснах звънеца и чух как звъни , точно в този момент се събудих и някой звънеше на нашият звънец... и друг път ми се е случвало , как мозъкът разбира кога точно ще бъде издаден някакъв звук и тогава във съня да натиснем звънеца или да ни звънне телефона , много ми е интересно

^ами аз си мисля, че ние чуваме звука и за части от секундата ни се присънва нещо "в тон", след което веднага се събуждаме изненадани.

не смисъл ... случките се нареждат предварително , ето както примерно в съня ми , обикалях колко време тоя град и застанах пред вратата натиснах звънеца и точно тогава звънна и нашия звънец , така беше и 1 път с 1 аларма , сънувам че спя и алармата звъни точно тогава звънна телефона на баща ми ... мн ми е странно това..

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Е аз венъж сутринта, преди да се събудя, бях нещо супер много ядосан на сън, карах се с някой и на сън хващам нещо и го троша и в следващия момент се събуждам и дистанционното ми за климатика е на 3 парчета строшено... направо несъзнателно го счупих и после ме беше супер яд.. такова нещо не ми се беше случвало ама ето.. И после баща ми като ме пита как го строши - ходи му обяснявай..

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от Mirage3 Виж мнението
    Аз пък вчера се събудих с адски силно сърцебиене... Сърцето ми подскачаше като лудо направо. :X В съня ми ме гонеха някви турци. xDD Ама мен обикновенно ме гонят в сънищата ми, тъй че не беше нищо особенно. Просто единственото, което чувах в съня ми беше сърцебиенето, сякаш сърцето ми щеше да изскочи. Реших да го укротя малко и се събудих. xDD
    Хм, сънувах и аз, че ме гониха турци :Д само че не се разминах със сърцебиене, ми донякъде пострадах и насън, и наяве

Иначе темата ми е много интересна и я следя, опитвам се от много време да стигна до такова състояние, но засега най-големите ми подвизи са били осъзнато сънуване до някаква степен. Иначе имам изтеглени аудио записи и ги слушам понякога, ама... нъц. И аз ще помоля онези, които са го постигнали да обяснят малко по-подробно цялата процедура. И им завиждам благородно

kireca
    Е да, това му е особеното. Не вярвам да предвиждаме насън какво ще звънне след малко, просто явно са ни такива възприятията, че в момента, когато действа външния дразнител, веднага ни се навръзва подходящ сън и като се събудим ни се струва, че той е бил "пророчески", а всъщност просто всичко се е случило супер супер бързо.

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от kireca Виж мнението
    Bukuu , става ли да обясниш как точно си постигнала ИТП и там другите , как сте го направили ?
    И още нещо , на някой случвало ли му се е това : Сънувах някакъв много дълъг сън , накрая на този сън отидох във някакъв квартал и застанах пред някакъв блок и след това натиснах звънеца и чух как звъни , точно в този момент се събудих и някой звънеше на нашият звънец... и друг път ми се е случвало , как мозъкът разбира кога точно ще бъде издаден някакъв звук и тогава във съня да натиснем звънеца или да ни звънне телефона , много ми е интересно
    http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...70869_700b.jpg Мисля, че това ще ти свърши работа. Пак казвам по-скоро мисля, че моето беше сън, че изпадам в сънна парализа, но ти пак опитай.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

^ Ужас, не опитвай! За чий ти е да предизвикваш сънна парализа? Тя няма нищо общо с ИТП и докато последното може да бъде много приятно преживяване, сънната парализа е просто гадна.

Няма смисъл да се плашиш от себе си, защото може да се случи на всеки.

Аз съм имала сънища за по 2-3 сек.
    Един път сънувах как прегръщам кученце и странното е, че когато се събудих гушках юргана си :0

А една вечер /скоро беше/ бях си затворила очите, и започнах да сънувам как се плъзгам на лед, странното беше, че не бях заспала :0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си