- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Някой имал ли е ИТП? (Извънтелесно преживяване)
несамо съм вървял наоколо и съм се виждал заспал
ускорения пулс е като се събудиш напълно
Е пич , разкажи по-подробно как го правиш , щото аз винаги само съм в тая парализа дето главата ми пищи целия изтръпвам и не мога да се мърдам и съм с ускорен пулс , ама не мога да изляза от тялото си ... Снощи ми се стори , че успях щото , сунвах , че падам от леглото и се събуждам и пак пробвах , пак изтръпнах и пак паднах от леглото и така няколко пъти , накрая викам , оф стига вече и заспах... ама тая сутрин като се събудих останових , че не съм паднал от същата страна от която спя... смисъл аз спя със глава към прозореца , а при падането краката ми бяха към прозореца ... :О тоест сигурно съм го направил това , обаче не съм могъл да стъпя на крака и така....
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Направих си акаунт само защото видях, че много от вас въобще не знаят какво говорят...
Lucid Dreaming (Осъзнато Сънуване) е научно доказано...
Това е обикновен сън, в който сънуващия разбира (осъзнава), че сънува и поема контрол над заобикалящият го свят...
Можете да правите всичко - от това да пасете трева, до това да летите в космоса, да имате хиляди мацки, да говорите с хората в съня ви, да направите (един вид) контакт със подсъзнанието си
Занимавам се с това от около година и до сега съм имал доста (да не кажа много) осъзнати сънища... Нека ви обясня как е доказано от учените за да спра спора дали съществува или не !
Значи, има специален университет за осъзнато сънуване... Доказан е от най-известния ("откривателя" на осъзнатото сънуване, на когото му забравих името xD) учен занимаващ се с осъзнато сънуване...
Той се е усъвършенствал и е искал да докаже, че съществува... Чудил се как и накрая направил откритие - във съня, накъдето погледнеш и истинските ти очи се движат докато спиш ! Също така, ако някой ти свети със лампички към очите и те пресвяткат, ти ще видиш светлината в съня си !
Така направили изследвания в стая където той спал и имало машина, която засича движенията на очите му... Така когато влизал в осъзнат сън, той започвал да си движи очите по специфичен начин, за да покаже, че сънува... Дори можел да се събуди когато си поиска !
Това сънуване е НАПЪЛНО БЕЗОПАСТНО... Сънната парализа, пък, се случва всеки път когато спим... Не разбираме за нея, по простата причина, че спим... Тя ни предпазва от движения извън съня, така, че да не тръгнем да се движим извън съня си... Ако се събудите по време на нея, ще забележите, че няма да можете да говорите, движите и ще имате усещането, че сте наблюдавани... Това е обяснимо... През това време, ако отворите очите си ще видите... Еми как да го кажа... Не искам да ви плаша, защото ми говореха какво някои хора са виждали като са си отваряли очите, но аз видях просто едно човече... Това е хипнагогна (не знам дали така се казваше точно) и е "прожектирана" от мозъка ви... Можете да чуете, че някой говори, вратите се отварят и затварят, че някой ви докосва - всичко това е BULLSHIT, няма никой около вас - само умът ви ви кара да халюцинирате
. Просто се опитайте да си кажете "Това не е истина" и се посмейте на халюцинациите... Това се случва за секунди и според мен това е обяснението на тези твърдения, че някой е виждал "духове", "демони" и т.н....
За сега това ще ви кажа... Ако имате въпроси - питайте !
Мога да ви кажа и методите !
Също така, ако искате да сънувате осъзнато, почнете от сега да си записвате сънищата в дневник, тетрадка, таблет, каквото имате, и след няколко дена ще сте готови за "обучението си" !
Вече можете да ме питате каквото ви хрумне![]()
Здравей братле , мисля че ти пратих съобщение , но май нещо е бъгнало , значи исках да те питам дали имаш скайп и ако обичаш да ме намериш на моя kiretooo_96 защото моят е бъгав и докато те add-на ще минат 10 мин. Искам да те питам няколко въпросчета относно ИТП , Осъзнато сънуване и други такива , ако може и имаш време ме добави , благодаря предварително![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Днеска реших да направя ИТП и почнах да си повтарям " днес ще имам осъзнати сънища" и по - късно ръцете ми изтръпнаха и тялото ми сякаш започваше да се вкаменява с пулс 180 и след една секунда си казвам аре вече си на тавана отварям окото и що да видя - чаршафа си, изобщо не бях постигнал нищо :Д ФЕЙЛ
Скоро ще се пробвам пак, надявам се с по - голям успех
Ето ми мнението за тези от вас които не са го прочели а се интересуват качествен начин със който да пробват !
Значи за да го направите трябва да стане следното :
Преди да го направите имайте предвид че през този ден във който искате не трябва да сте били изнервени ,притеснени или тем подобни за да не се случват глупости които по добре да не казвам , че ще стигнете до тук със четенето .
1. Лягате по раничко към 9 - 10 за да не ви се спи хем много хем нито малко(просто да ви се спи).
2 - След като легнете не се завивайте а просто се разположете удобно на леглото и гледайте да няма нещо което да ви попречи да ви боцка или т.н.
3 - След като вече сте легнали и готови за астралното пътуване , почнете вътрешно(На ум ) както искайте го разбирайте да се въртите и движите във вашето тяло (Не да почнете да се въртите на леглото а просто мисленно) Правете го колкото се може по дълго и да не мислите за НИЩО ДРУГО!! Това е множо важно!!!
4- След като правите това постепенно ще почнете да се отпускате и онасяте ще усетите как звуковете утихват и всичко става някак много чудно.
5 - !! ВАЖНО !!! - Тялото ви ще почне леко да вибрира и да имате чуството че ви е гъдел ,гледайте да не се разконцентрирате защото после трудно ще го направите отново.
6- Задръжте се във положението което сте без да се стряскате или мислите или притеснявате. Ще усетите как тялото ви става на камък а вие излизате от него .
И хоп по едно време ще се видите как сте над вас .
За хората които се притесняват някой да не им влезе във тялото,преди да легнат , мисленно да направят кристална топка около вас и леглото така ще запазите духовното ви тяло.
Напротив преживявала си ИТП след като си си виждала тялото от горе но просто не си го разбрала и си се върнала във тялото и си останала със впечетлението че е сън ... Но грешишя се замисли малко като сънуваш нещо го забравяш почти веднага а ИТП-то не се забравя защото е част от физическо състояние на тялото
![]()
http://www.bulgaria.obe4u.com/ Ето тук е описан един метод.
е.ало си е мамата как ще заспя след 10 мин![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Еми при мен се случва от само себе си, през ден-два се осъзнавам, че спяПоследния път се запознах с Кърт Кобейн и си направихме банда
![]()
Много яка тема не мисля че съм имал ИТП изобщо но следях темата до бвеки коментар и реших да пусна 1 коментар днем мисля да пробвам ИТП пък дали ще успея е друг вапрос е дано темата не спре сега ...хайде да я по-саживим
http://www.beinsadouno.com/%D1%81%D1...81%D1%82-1-r48
за всички, които се интересуват от подобни теми за сънищата - Изкуството на осъзнатото сънуване. Много полезна книжка.
Майка ми преди 1-2 години беше сънувала , че лежала на легло и се гледала отстрани.
Не знам но аз за първи път чувам за това нещо , но като чета...
Ето какво ми се случи преди около 2 г. Значи беше светло вече около 6 ч. сутринта . Както спях видях тялото си как спях краката ми изтръпнаха първата ми мисъл беше АЗ СЪМ МЪРТВА , но това беше за коло 1 2 минути . После се събудих и в интетер на истината се чуствах много добре
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Здравейте! Аз мога да кажа, че съм имала ИТП, а не бях чела нищо преди това за такъв феномен. По принцип съм скептично настроена към такива неща, но когато ми се случи бях изключително стресирана и не знаех на кого да го кажа, особено като знам, че всички биха ме помислили за побъркана. Та... Бях учила до късно една вечер и загасих лампата си. Убедена съм, че не бях заспала, защото само за 1-2 минути си бях затворила очите и знаех, че съм будна. Изведнъж усетих супер силна болка в гръдния кош и в главата и сякаш ми се изтръгна душата от тялото (знам, че звучи налудничаво). Гледах доста време тялото си, стаята си от различни ъгли. Безтегловна бях и летях. Накрая нещо силно ме издърпа и влязох в нещо като тунел, който преминаваше отвъд едната стена. Минах през стената обикалях къщата, след това отидох към Южния парк и отидох при един приятел. По време на пътя опитвах да докосна нещата около себе си, но се озовах в стъклен тунел, изпитах дори клаустрофобия. След като влязох в тялото си в другото пространство или друга реалност (не знам и аз) виждах ръцете си, виждах тялото си. Сякаш всичко, което се случва е абсолютно адекватно, но не беше. Дори приятелят ми каза, че се държа странно и ми говореше как трябва да побързам (в последствие се оказа, че е сънувал същото пространство и сме бързали, защото са ни гонили кучета). След това се изплаших от това пространство/реалност и отидох на друго място. Отново всички около мен обясняваха, че съм неадекватна, но усещах предметите абсолютно съзнателно. Преминах през няколко места и след това стигнах отново до нас. Бях изключително стресирана, опитах се да събудя майка си, но не успях, защото бях енергия и след това се върнах в стаята си, където виждах как си мърдам ръцете безпомощно, майка ми се появи от никъде и хвана ръцете ми, всичко наблюдавах, докато не погледна към мен (тоест към духа ми). След това се оказа, че котката ми е събудила майка ми, мяукала е твърде силно и когато мама влезе в стаята бях неподвижна, виждах, бях в тялото си, болеше когато влязох, бях изтръпнала, не си чувствах задната част на главата, едва проговорих и я извиках. Ужасно беше. Имах силно сърцебиене и ми трябваше доста време да се успокоя. Не знам точно на какво се дължи това, защото никога не съм медитирала или не съм чела за такива неща, просто съм убедена, че се случи и че има нещо много по-сериозно от реалността, в която живеем. Надявам се, че ако ми се случи друг път ще съм по-спокойна и ще мога да му се насладя, но определено не успях да го направя, когато се случи. Надявам се не съм Ви стресирала много и ако някой знае нещо, да пишеП.с. не бях използвала никакви наркотици! ;д
^ Звучи много интересно преживяване!
Аз от месеци опитвам да предизвикам ИТП, но все не успявам. Започнах да водя дневник на сънищата си и вече ги помня много по-подробно. Докато спя, осъзнавам, че сънувам и понякога мога да контролирам съня си, но ИТП няма и няма.
Някой ако може да ми даде някакви съвети как да успея, ще съм много благодарна.
Има сънни парализи, много реалистични сънища и осъзнато сънуване и какво ли още не, със сигурност е някое от тях, и са научно обяснени.
Ако си мислите, че не е това ами че е извънтелесно преживяване, значи излизате от границата на науката и автоматично приемате за факт, че имате душа с която сте преживели нещо извън вашият мозък(т.е. в друго измерение/астрала/етера или нещо такова), а това са неща с които се занимава окултизма и религията, т.е. автоматично приемате и съществуване на Бог и т.н.
Според мене си изяснете понятията, щото повечето от вас със сигурност са атеисти, пък тука говорите за дълбокорелигиозни/окултни/духовни явления, които нарушават физичните закони или са извън техният контрол.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
^Не мисля, че това изобщо има общо с религиите.
Това което сте преживяли е сънна парализа, осъзнато сънуване и разни такива, няма общо с религията и са известни на науката неща, но ако имаш предвид извънтелесно преживяване звучи смешно, първо че може изобщо да не съществува такова нещо, второ то е предназначено за духовни хора в смисъл окултисти/религиозни и такива работи, и въобще тия знания и литературата по въпроса не са за младите.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Има разлика между духовно/окултно, както и между вярващи/религиозни хора, мисля, че не я долавяш.
И в горния си коментар имах предвид точно ИТП, а не сънната парализа или осъзнатото сънуване.
Това е доста старо, но ще ти отговоря каквото мисля. Значи това може и да е от губене на съзнание или заспиване и губене на мисълта... Като си затвориш очите, защото те болят може да заспиш ... Нали знаеш че е доказано че сън не може да продължи повече от 30 мин ... средно 2-5 минути продължава сънят, но хората си мислят че са сънували цяла нощ. Е това може и да се случва с теб, губиш съзнание но си запазваш мисълта и ти се върти в ума и като си ги отворил имаш чувството че са минали 10 минути, а всъщност не са минали и 10 секунди ... Така си го убяснявам аз![]()
Такааа, довечера ще предизвикам ИТП! Е, ще се пробвам де :Д
Само кажете докъде мога да се разхождам? Само в стаята ли? :Д
И още веднъж ... по методът на Викторио ли става? Много хора описаха, че са имали,а много малко казаха как реално да го предизвикаме..
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор