Е, не може да си изберете, но пък действа. Може да Ви прозвучи много глупаво, но като си легнете повторете няколко пъти "Тази нощ ще сънувам/ Тази нощ искам да сънувам" няколко пъти. Знам, че звучи доста налудничево, но при мен действа. Изпробвах го 3 пъти и действаше винаги, а аз сънувам доста рядко. Само 'дето посления сън беше малко гадничък, попаднах в нещо като катастрофа, но успях да избягам. Но после нещо си играх с гръхляна на гърлото ми И нещо му направих с едно като нож и не можех да го махна, накрая го махнах и минаха се 2 минути и изведнъж ми казват, че кървя и само поглеждам и имах една огромна кървава рана Е, започнах да крещя от болка, но се събудих Иначе научих още един метод "Как да влезеш в съня си". Мисля, че не можеш да го контролираш, но пък можеш да влезеш там. Изисква се тренинг, но са ми казвали, че действа. Снощти имах възможността, но съвсем бях изключила за този метод. Значи преди да заспите щепете се леко по ръката, направете го няколко пъти (колкото се може повече). Така съзнанието Ви автоматично ще започне да го използва. Когато започнете да сънувате, съзнанието Ви така ще направи, че ще се ощипете без Вие да сте искали и така всъщност ще попаднете в сънят си А другия начин (Пак може да изисква практика) когато сънувате, опитайте се да погледнете дланите си в съня.
♥ 2PAC ♥ Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac