.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 189

Здравей

Да имал съм. Когато знаеш за какво става въпрос и разбираш че не е толкова трудно или опасно доставя истинско удоволствие. Въпреки че сега не мога да го постигам когато си поискам. А само когато съм в сънна парализа. В такова състояние се средоточавам върху звук който си го чувам и като цяло всички хора го чуват, и главно само след дискотека. Когато тъпанчетата са свикнали на силни шумове и по лесно се чува твоя собствен. Когато се средоточаваш в будно състояние ако успееш да го усилиш (звука) започваш да се задъхваш. Но когато си в сънна пареза или там както се вика, не контролираш съзнателно дишането. Тогава е лесно да усилиш звука до край. Тогава се случва нещо по шокиращо но също толкова безвредно! Започваш целия да вибрираш, вибрираш е точната дума защото е по силно от треперене, но това е само в съзнанието ти, в действителност си неподвижен като труп дето се вика. Когато успееш да нормализираш трептенето така че да не го усещаш, си свободен от ограничението на тялото си. Можеш да летиш да докосваш да се движиш напред назад в времето. Но това е единствено пътуване с мисъл. Не се притеснявайте че ще умрете.

Ако ви трябва повече инфо, четете Робърт Монро, и Румен Чорбаджийски.
    Всичко което ви трябва е там :)
    Успех ;)

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Като бях малка се сещам,че веднъж си говорех с някой до мен на леглото...през ноща,беше толкова истинско ама не си спомням много много..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    София

Re: Здравей

Цитирай Първоначално написано от alex11
    Да имал съм. Когато знаеш за какво става въпрос и разбираш че не е толкова трудно или опасно доставя истинско удоволствие. Въпреки че сега не мога да го постигам когато си поискам. А само когато съм в сънна парализа. В такова състояние се средоточавам върху звук който си го чувам и като цяло всички хора го чуват, и главно само след дискотека. Когато тъпанчетата са свикнали на силни шумове и по лесно се чува твоя собствен. Когато се средоточаваш в будно състояние ако успееш да го усилиш (звука) започваш да се задъхваш. Но когато си в сънна пареза или там както се вика, не контролираш съзнателно дишането. Тогава е лесно да усилиш звука до край. Тогава се случва нещо по шокиращо но също толкова безвредно! Започваш целия да вибрираш, вибрираш е точната дума защото е по силно от треперене, но това е само в съзнанието ти, в действителност си неподвижен като труп дето се вика. Когато успееш да нормализираш трептенето така че да не го усещаш, си свободен от ограничението на тялото си. Можеш да летиш да докосваш да се движиш напред назад в времето. Но това е единствено пътуване с мисъл. Не се притеснявайте че ще умрете.

Ако ви трябва повече инфо, четете Робърт Монро, и Румен Чорбаджийски.
    Всичко което ви трябва е там
    Успех
    На мен ми се е случвало това с увеличаването на звука през нощта, но някак си безсъзнателно. И се стряскам и тогава се оправям..

Голям фен Аватара на alice13
    мисля че само един път ми се е случвало. Но напоследък когато си затвоя очите замалко и се виждам... смис седя предмене си.. мн ми е объркано.Иначе много искам и аз да пробвам ама гледали ли сте филма : Insidious ???

Град
    София
    Ами вижте какво намерих съвсем случайно. Не съм го опитвал, щото изглежда малко страшничко.

за съня

Да действително има такива практики. Робърт Монро, описва сходен начин на въвеждане в пътуването извън тялото. Като това което беше описано е първата стъпка.
    От състоянията на сзнанието може да се отделят няколко етапа според Румен Чорбаджийски:
    Будно
    Сън със сънища
    Сън без сънища
    Турия
    Има още три
    Като седмото е безспоменно, поради това че не е част от матерялни изживявания, и е извън времето. Лично аз не си представям как ще познаеш дали си бил в такова състояние. Хората постигнали го го оприличават на чувство.
    Но това което се описва за сънната парализа не е кой знае колко плашещо.
    Аз лично искам да постигна състоянието описано в предишния пост, за да продължа с следващите 2 стъпки които ви описах. Но засега съм успявал само 2-3 пъти. Искам да го правя когато си поискам но ...

Нямате представа колко яко преживяване е :) пожелавам ви го.

Все едно си матерялно някаде, даже не можех да позная че не съм там и си мислех че съм истински там... докосвах усещах... единстено температура не можех да усещам.

Поздрави ;)

за звука

Този звук за който говорим. Е открит доста отдавна.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Binaural_beats

Чрез него лесно се влиза в релаксация медитация и т.н.

lucid dreaming

Намерих доста матеряли за сънуването.. Доста е интересно
    http://www.wikihow.com/Lucid-Dream

Често ми се случва..много е странно
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

мисля, че един път имах подобно преживяване.
    малко преди да се събудя видях как стоя до леглото си и гледах себе си.
    малко след това се събудих и лежах в същата поза в която се бях видяла.
    освен това в повечето случаи това което сънувам след това се случва
    много странно

Голям фен Аватара на Mirage3
    Може ли повечко информация за това как да сънуваме осъзнат сън? Понеже повечето са на английски.

Разкажете още нещо за това ИТП, че ми е любопитно... :P

Интересно е,но ме плаши.Една приятелка ми е разказвала,че след като заспиш може духът ти да излезе от тялото без да се върне и да не се събудиш повече.Сега ме е страх да си легна.

Цитирай Първоначално написано от babylofzz
    Интересно е,но ме плаши.Една приятелка ми е разказвала,че след като заспиш може духът ти да излезе от тялото без да се върне и да не се събудиш повече.Сега ме е страх да си легна.
    По принцип няма да имаш проблем. Само ако си в ИТП може да се случи, но затова има пощипвания по рамото и аларми.

Има,но дали има гаранция,че от алармата духът ще се върне..много е странно.То няма гаранция,че може да се случи де..не знам все пак.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Леле, много интересна тема. Иначе аз досега не съм изпадала в такова нещо досега, но съм сънувала сън, в който се гледам отстрани. Не докато спя, а в самия сън не бях себе си, а някой друг. Изненада ме историята на онова момиче докато си миело зъбите Искам да изпробвам това със сънната парализа... но ме е страх

Мен не ме е страх, просто се чудя как да го направя...

Цитирай Първоначално написано от Mirage3
    Мен не ме е страх, просто се чудя как да го направя...

Град
    Пловдив
    Разбрах за ИТП от една книга."Вероника решава да умре" на П. Коелю и на мен ми стана интересно, но не можах да открия кой знае какво инфо в нета дали е практически възможно, ако някой намери нещо интересно да споделя :P
    Шофирай разумно! Това е отгворност, а не гъзария. Заслужава ли си за няколко секунди адреналин да погубиш живот - НЕ, крайно време е да го осъзнаеш. Ти, твоите приятели, познати, всички... защото може да се случи на всеки!

сънната парализа ми се случи веднъж в детската градина но още я помня, очите ми бяха отворени сякаш и исках да се събудя но не можех а виждах как всички минават покрай мен

Повече от фен
    Град
    Русе
    От това ми се доспа адски много. Слушах го не повече от минута , ще пробвам и онова пренебрегването на импулсите, ама само 1 път, че не обичам много да сънувам.

Айде и аз да разкажа разни мои случки

Няколко пъти ми се е случвало в съня си да си кажа "Това е сън" и след като кажа това всичко става ясно като бял ден, един вид аз решавам какво да правя в съня си. Мисля, че това е осъзнат сън, помниш го като реална случка, докато неосъзнатите сънища ги забравяме с времето.

Не знам как се нарича, но много често ми се случва като гледам филм и задремя малко и сънувам супер кратък сън (2-3 сек.), например засилвам се да ритна нещо и веднага се събуждам и ритам с крак или посягам в съня с ръка и се събуждам и действително посягам с ръка, нещо като рефлекс

И най-странната ми случка ( 2-3 пъти ми се е случвало)
    Наричам си я спиране на времето

Докато гледам филм до късно и почнат рекламите си затварям очите, защото ми са изморени и ме болят... и нали слушам си рекламата и си мисля за нещо или си тананикам някаква песен... и в един момент както съм със затворени очи и звука на ТВ спира (и не само на тв) ... не чувам нищо, но продължавам да си въртя мисли в главата или си тананикам песен... и това съзнателно 5-10 мин и след това се чудя, защо не се чува ТВ-то, отварям си очите и започвам да чувам звука и рекламата продължава да си тече от момента, в който съм спрял да чувам, а часовника не е мръднал и с минута...
    Не знам дали ме разбрахте, но много се плаша в такива моменти :X

Повече от фен Аватара на punksss
    Не знам дали някой го е споменал вече, но нещо подобно е и астралното пътуване. В нета има найстина интересни истории. Който се интересува може да се порови малко.

ако някой ми каже как да го предизвикам ще го направя и ще ви пиша след това

Сега четох за това във уйки и се държа за главата.. Нямам кои знае каква представа за това обаче се чудя как става така че "духът ти напуска тялото и отива някъде другаде под твой контрол "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си