.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Сврах окосмяване

]Значи имам 1 много смешен проблем.И така,преди 4 месеца си счупих лявата рака и ми беше сложен гибс за около 45 дена и след махането на гибса раката беше много окусмена(повече от другата) и това адски си личи.Смешно като си покажа и 2-те раце.Немога да ходя с тениски или да си вдигна ракавите.Вапроса ми е как да се справя с проблема има ли някаква козметика(кремове и подобни),които могат да ми помогнат или ми трябва коламаска.Моля помогнете

П.С-Когато имам предвид раката искам да кажа от лакатя до прастите горната страна на дланта сащо е в това положенie

Супер фен Аватара на radeberger
    Още по-смешното е, че си неграмотен.

Кола маска, ако темата не е ебавка.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Кола маска,друго решение не виждам..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Кола маска или кожен. Следващият път обаче като започнеш да пишеш нещо гледай хубаво правописа си! Пише се РЪКА!!!

Да беше си останал с гиБса, кво толкова?
    И при мен го имаше този проблем, но го разреших за 5 минути с една самобръсначка.

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Град
    V*R*A*C*A
    Обръсни ги или и премахни космите с депилиращ крем и на двете ръце и после космите които растат ще са едни и същи

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Братле оправи си правописа!
    И тогава можеш да ни уведомямаш за своите проблеми.
    По темата направи така и другата ти ръка да е толкова окосмена...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Повече от фен Аватара на elenka3
    ми обръсни си ръцете ...

ми обръсни си ръцете ...

+1

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Нещо не схващам кои сте вие да му търсите сметка за правописа, като съм виждала повечето от вас с поне 1 правописна грешка, коята не е от невнимание.

По темата - освен кола маска и бръснене може да си платиш за фото-епилация. Нямам представа от цените, но си имаме Google.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Claymore - Ти сама каза,че повечето от нас са допуснали една грешка - но пък откъде знаеш,че не е по невнимание или пък техническа ? А и щом е една - явно е точно от този тип грешки..
    - Но не можеш да сравняваш правописа на автора с нашия правопис..Просто си има коренна разлика..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Claymore - Ти сама каза,че повечето от нас са допуснали една грешка - но пък откъде знаеш,че не е по невнимание или пък техническа ? А и щом е една - явно е точно от този тип грешки..
    - Но не можеш да сравняваш правописа на автора с нашия правопис..Просто си има коренна разлика..
    Виждала съм думи с по а-ъ и о-у да се бъркат. А и Ъ не са толкова далече една от друга и това е ок, но да правят грешки и да критикуват...смешни са.
    И ако обичате другите философи, които ще ми цитират поста...не съм казала, че съм безгрешна, а че ВИЕ нямате право да го критикувате, няма значение от броя на грешките. Като му кажете "Оправи си правописа" бъдете сигурни, че няма да му влезе нищо в главицата.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Повече от фен Аватара на elenka3
    Claymore .. може да спре да се заяжда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си