- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Премахване на косми
Здравейте,искам да ви попитам кое е най - доброто решение за премахване на косми от задните части кола маска,със самобръсначка,епилиране или някой друг метод.Дайте своя съвет.
П.С. момче съм
Fitness
Кола, разбира се.
Отиваш на козметик, сваляш гащите, разтваряш бузките и казваш:
Не ги искам!!!![]()
Първоначално написано от FreakBitch
![]()
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
абе кола маска, азз да не съм мазохист![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
купи си една хубава машинка, най-добрия вариант около 40 лв. и се прераждаш![]()
Първоначално написано от Poison94
... : ))) мии даа, какво сега 40 лв да нямаш ;хх ... хем не ти растът по-дълги и чернии и хем не ги маха от целия корен, както е колата маска детоо ще орева всичко около мен ;ддд![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от time2rock
епилатор![]()
;;; с машинка за подстригване бе, най-добре се получават нещата : ))))
![]()
кола маска
Първоначално написано от excuseme
скрий се:P
със самобръсначка е по-добрия вариант..там специално ще е адски болезнено.
A aз съм чувал че е много добър метода да си запалиш пръднятаНо съм 99% сериозен че съм го чел това
Мен там ме боли в пъти по-малко отколкото на самия триъгълник.Първоначално написано от kiki1991
Туй новото поколение мАже са нещо ужасно.Първоначално написано от miminko
![]()
По темата: взимаш бръсначката и почваш.
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
машинка за райграс върши перфектна работа![]()
А няма ли после като понабоде козиняка да е шибано....всми да боде да сърби и т.н
п.с.А за чии ти е да разчистваш аналчето като си момче(освен ако не е гора де)?
![]()
![]()
от колата маска ако се узориш може да има фатален ефект
![]()
![]()
![]()
По темата... незнам защо,но мисля,че с кола маска ще е по ефективно
novasum![]()
nirvana13![]()
кола маска братле неболи много само парвите 24 часа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Закова ги. ;д;дПървоначално написано от miminko
![]()
Запалка и дезодорант.
Temet Nosce
벨야카
със косачка за тревабъзикам се еми аз някой път ги махам с машинка но по-често ги бръсна със самобръсначка а относно това дали ше те боцка като почнат да порастват пак незнам мен никога не ми се е случвало ма предполагам че при всеки е различно
Сега, когато лицето ти е толкова близо до моето, виждам място, където слънцето грее отново,и с теб е божествено! Поглеждам дълбоко в тези очи и знам - ще се изгубя в тях за винаги...Целуни ме веднъж ще се разтопя и ще умра, целуни ме пак и аз никога няма да те изоставя...
Господи защо махнаха казармата .. мажете са такива женчовци, лигльовци ... на една кола маска или епилатор да не може да издаржат .. отчайвам се.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Ще кажете, че ще умрете от една кола маска... почти никой до тук не му предложи с кола маска, а е най-ефективния вариант. Ще го боли малко, но после ще си е наред и за разлика от самобръсначката няма да го боцка или да го сърби.. и тнт. Както казаха мацките по-горе, големи сте женчовци наистина![]()