- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата не ме вземат на сериозно ! :(
Темата може да ви се стори глупаво,но не съм в много изгодно положение.На 15 години съм скоро ще навърша 16 г. от Стара Загора(ако има някакво значение) Проблемът ми е,че съм ниска и сладка и момчетата не ме вземат на сериозно,не си дават сметка,че мога да се целувам с език а не просто по бузата,може да ,,Ходим".Третират ме сякаш съм плюшено мече.![]()
![]()
Не.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
постни няква снимка![]()
Не те разбрах,извинявайПървоначално написано от NomNomNom
![]()
ЕЕЕ,това не е сайт за запознанства,Моля ви ако може да дадете съвет направете го !Първоначално написано от 48700200
![]()
![]()
![]()
не искам да се запознаем,просто ще ти кажа мнението си как те виждам,но ако искаш
И е в раздел ''любов'', защото?
Ами какво да направиш.. може би се базикат с теб.. може в действителност да не те приемат като 'плюшено мече'
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Плюшените мечета са сладки![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Може и да навършваш 16 скоро, но по акъл си някъде на 12-13.
А в кой трябваше ?Първоначално написано от Paramour
И аз съм така, само че аз съм огромен на 16 години и ме имат за няква скала без чувства![]()
Са онтопик
Ако сериозното взимане е да се чукаш и натискаш с някого, то е по-добре да не те взимат на сериозно....ще им бъдеш благодарна след време
"Д-р Тийн" примерно..Първоначално написано от Matematika
просто темата ти няма почти нищо общо с любовта
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Благодаря за мнениетоПървоначално написано от WrongLife
![]()
++Първоначално написано от SemperFidelis
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Еми то зависи от поведението ти. Ако си като мене откачалка, правеща простотии квито и хрумнат, приятно разсеяна от време на време, а също и лигава понякога и още много много подобни симптоми съвсем нормално е.![]()
Знам ли, аз не мисля, че това са толкова "лоши" качества, затова продължавам да се държа като дечко(не че не съм де =Дд).Хубавото е, че поне ако се държиш така си извинен като направиш нещо, което не е баш "най-правилното".
Ако искаш да те приемат като по-зряла трябва да се държиш като такава.Ама това ти носи и куп отговорности, така че не бързай да "порастваш" ами се кефи, на това което имаш.
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е ако искаш нещо друго просто се разголи малко ..
Да и това би помогнало ако си търси някой за една вечер да я изчука и нищо повече....много ама много умно нали?!Първоначално написано от Torn
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Оооооооооооо искам да те гушнаа (hug) (hug)![]()
![]()
Хващаш "едно момче",сядаш му в скута,казваш му "Искам да тЪ цунИм" и му лепваш една мазна,сочна целувка с език.![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Съвет относно какво искаш ? Искаш да те шиба всеки втори и не знаеш как да го постигнеш ? Искаш сериозен приятел и не знаеш как да го намериш ? Хъм хъм оО Добра логика... I approve this message xD
Ако си на 15 и се държиш все едно си на 11 никой няма да те приема на сериозно, не само момчетата.
Животът е адът описан в Библията!
Еее, не съм съгласна. Едно момиче трябва да е секси, за да я забелязват. Не говоря за курвенски сексапил, разбира се.Първоначално написано от a1a2b3v
Покажи малко цици, маникюрче, гримче, прическа, токчета.Но винаги с мярка!
![]()
Флиртувай, усмихвай се.
all day... all night... what the fuck?!
Ама вие всичките сега сте секси. Аз като гледам по сайтовете за запознанства и се хващам за главата
И на теб едва ли ти пречи да изглеждаш така, Matematika
![]()
Хубави неща казва a1a2b3v![]()